Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
anni
czyżbyś nie chciała drugiego bobaska... niedowiary Su przecież taka udana, a dobre geny wiesz no, nie powinny się marnować 
Co do dziewczynek, no moze być że sie zdarzy dziewczę , no i co ja zrobie , no bede kochać i wychowywac na Larę Croft
tylko ktos będzie musiał mnie nauczyć dobieranca robić :-)
a jak będą dwa chlopy to ja mam plana w jednym pokoju zrobic im razem sypialnie a w drugim bawialnie, tak bym chciała oddzielic te dwie sfery życia... a jak podrosna i zaczna się domagać osobnych pokoików to sie przeorganizujemy
na razie dzis przychodza panowie od komandora, bo musze odgracic drugi pokój dla dzieci... i malymi krokami chyba juz wiję i wiję 

Co do dziewczynek, no moze być że sie zdarzy dziewczę , no i co ja zrobie , no bede kochać i wychowywac na Larę Croft
a jak będą dwa chlopy to ja mam plana w jednym pokoju zrobic im razem sypialnie a w drugim bawialnie, tak bym chciała oddzielic te dwie sfery życia... a jak podrosna i zaczna się domagać osobnych pokoików to sie przeorganizujemy
Ale wiesz, jakby Ci się dziewczynka trafiła, to jestem pewna że mimo wszystko byś zwariowała na Jej punkcie.;-)No ale życzę Ci aby Twe marzenia się spełniły i drugi nygusek zawitał w Twe progi.
Cieszę się bardzo i na drugi raz nie szalej tak...
Oczywiście pojechałam znowu do tego Centrum Stomatologii, ale na miejscu okazało się że ludzi jest ze 30 przede mną (godzinę przed otwarciem!!!), miejsc do chirurga 16, a z tych 30 osób 90% idzie do chirurga właśnie.
Jeszcze ciągle mam znieczulenie, ale chyba powoli zaczyna schodzić, bo zaczynam czuć szczękę, natomiast kompletnie nie czuję połowy języka i ust i zaczynają mi mrówki chodzić - a wcześniej znieczulenie było równomierne i nie aż takie. Aż się boję co to będzie jak już minie.
Dobrze że mam w domu Ketonal i to forte, to jak sobie zapodam to od razu się przewrócę.
połowy zapomniałam kupić
oj mastępnym razem porządną listę muszę sobie zrobić, bo skleroza ciążowa działa bezbłędnie 

zasługuje na klapsy 
ciekawe jak się teraz wyrobimy z remontem, bo w drugim tygodniu urlopu miał przygotować wszystko do montażu schodów pod koniec sierpnia