reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ho ho ho, widzę że mania zakupowo-remontowa w pełni.:-D
Jolka - mnie się podoba i Jacka i Maksia łóżko,:tak:choć jeśli chodzi o styl, to bardziej to Maksiowe. Pewnie gdybym miała miejsce to bym dziewczynom właśnie dwa takie kupiła i już (one chyba "rosnące", nie?). No ale ni mom i sprawa załatwiona.;-)A te meble, to faktycznie, Esia ma rację - z tym że mnie bardziej chodzi o to, że jeśli miałyby być do pokoju dzieci, to takie za poważne mi się wydają.:sorry2:
Esia, też tak mam, choć ja mi coś wreszcie wpadnie w oko, to się zapieram przy tym zadnimi łapami i nic innego już nie szukam, bo mi się nie chce.:dry:Tomek mi zawsze o to awantury robi, bo ciągle mówi, że może jeszcze poszukamy, a może się trafi coś lepszego, ładniejszego, tańszego itp itd. A mnie szlag trafia, bo to nie jest "poszukaMY" tylko JA poszukam. A uważam że jak znalazłam to już więcej nie muszę.:-p
Ja dziś spakowałam sobie dwa 120 litrowe wory z rzeczami z szafy (zapakowałam raptem "towar z 2 szafek jednej części regału:baffled:) i jutro rano podjedzie do mnie kolega żeby zabrać to razem ze mną samochodem do magazynu. Jak tak dalej pójdzie to w życiu nie zdążę z tym pakowaniem do remontu.:angry::wściekła/y:
Trza by chyba iść lulu. Towarzystwo śpi tylko ja jak zwykle się "obijam" przy kompie zamiast się położyć.
Aaa, Ollu, zdróweczka dla Dziadzia. Trzymam kciuki żeby się szybko wykaraskał z tego!

reklama
Jola-ja mam to samo lozeczko z Ikea tylko w bialym kolorze, bardzo sie sprawdza i spala na nim moja 6-letnia siostrzenica wiec starczy na troche. dodatkowo ma ta taka bramke z boku ze mniejsze dziecko nie wypadnie. A starszemu mozna wyjac. Wszystko kwestia gustu, ja wielkiego wyboru nie mam bo procz Ikea nie podobaja mi sie meble w US wiec wiekszosc mam w jednym stylu :-)
Aniajw-ja tez sie wlasnie naogladalam relacji dwulatkow przez ostatnie 3 tyg. jak rodzinka byla. Normalnie beczka. Alusia bardziej drapiezna od Piotrusia, ale jak spal to do nigo podchodzila i go glaskala po buzce delikatnie, przytulala i calowala, normalnie kupa smiechu :-)
Agik-ciesze sie ze mialas lepszy dzien. Ja od jutra sprobuje popatrzec na eseje, ble jak o tym mysle to mnie odrzuca no ale coz...nie mam za bardzo wyjscia. Lacze sie w bolu :-)
Dzagud-to lozko pietrowe jest genialne, bardzo mi sie podoba i ladnie wyglada na zielonej scianie. Wlasnie pomyslalam czy nie przemalowac Alusi pokoju na jasna zielen, hmmm :-)
A z oglądaniem mebli to ja mam tak, że im więcej widzę, tym lepiej wiem co mi się nie podoba. Niestety, nie przekłada się to na wiedzę, co mi się podoba :sorry2:
ja mam dokladnie tak samo :-D

No kurka na początku myślałam o tym żeby zabejcować, ale to Jacka jest już polakierowane, wiec trzebaby zedrzeć :baffled: a to bejcowanie to też nie taka bajka, bo robiłam to już ze stolikiem Maksa :szok: koszmar :dry:
Wogóle nie wiem jak to wszystko rozwiązać, bo na dzień dzisiejszy mam do pokoju chłopaków: łóżko sosnowe dla Jacka, komodę sosnową Maksa i stolik +dwa krzesła drewniane, kolorowe (niebieskie, pomarańczowe i żółte) reszte muszę dokupić i nie wiem jak to wszystko sklecić żeby miało ręce i nogi :szok::baffled:
Dzagud to łóżko akurat nie jest regulowane :no: Jackowi nogi by wystawały :-D
No i takich typowych dziecięcych nie chcę, bo Jacek chyba by mnie udusił ;-) przecież on już prawie dorosły jest :-D

Hej!!!
Tak się wczoraj zajęłam sobą, że zapomniałam odpisać :zawstydzona/y: przepraszam wstyd mi :zawstydzona/y: ale już się poprawiam
Agik cieszę się że dziś lepiej, wiesz tak to w życiu jest jak już ci się wydaje, że dłużej nie wytrzymiesz nadchodzi zwrot akcji i jest lepiej ;-):tak:

Ollu trzymam kciuki za dziadka żebyś jeszcze nie raz mogła się z nim spotkać :tak:

A teraz znowu to tych ch#$%#% meblach :zawstydzona/y:
Śniły mi się dziśw nocy :szok: no koszmar dosłownie :baffled:
Siedziałam wczoraj do nocy i szukałam mebli :zawstydzona/y: znalazłam jeden co by mi odpowidał ;-)
Biurko Evolution E-BIUP11065DS - Biurka - Meble
jakby wziąć jasne fronty to by do łóżka chyba pasowały, a ciemne boki do podłogi (bo panele ciemne kupiłam).

Jola!Bardzo ladne:) i wydaje mi sie ze beda pasowaly jesli wezmiesz jasne fronty,pozatym z tego sie nie strzela!!!Pomysl tez o ladnej kapie na lozko,moze pod kolor scian,dopelni ladnie calosci :)))

Dziekuje za zyczenia zdrowia dla dziadziusia!

Esia!heheheh:D (rum)dziadziusia znaczy sie hihi :P

Noc przespana na podlodze kolo lozka Meli:/

Jolka ano ładne :tak: I faktycznie, z jasnymi frontami będzie ok :-)
Olla no to fajną miałaś nockę :dry:
U nas też szału nie było - Piotrek obudził się o 3.15 i... to by było na tyle :baffled: Próbował usnąć do po 4, ale poddaliśmy sprawę w obawie, że obudzi Młodą i to już będzie armagedon. Przewalał się po nas w łóżku do 6 (wtedy wstał Małż i zabrał go do salonu). Małgosia wstała o 6.40 :dry: Ledwo żyję. Małż napisał sobie na kartce jak się nazywa, żeby w pracy trzymać poziom ;-)
Piotrek zaczyna wyglądać na nieprzytomnego. Zapowiada się ciekawy dzień :dry:

Jolka, a ja nie mogę tego otworzyć.:-(

No, dziś już 3 worki poszły wstępnie do magazynu. Następne pakowanie wieczorem.:baffled:
A wiecie co, wygląda na to że przez te moje zakupy na Allegro wygrałam bilet na koncert Madonny.:szok: Wysyłali mi kiedyś jakiegoś maila na temat konkursu, że trzeba przez 3 dni chyba zrobić zakupy na kwotę powyżej 400 zł, ale olałam to i wyrzuciłam do kosza, bo przecież nie kupuję takich drogich rzeczy. A teraz kupiłam tę szafkę, łóżko, pościel i wyszło dużo ponad 400 i dziś dotałam maila że mam bilet do odbioru.:szok: Tomek się ucieszył i stwierdził że sobie pójdzie.:-pA niech idzie, ja jadę do Krakowa z Wami to niech On tyż się odchami.:-D

Małż napisał sobie na kartce jak się nazywa, żeby w pracy trzymać poziom ;-)

Esia - rozwalasz mnie!:-D Jej ja Was kochani podziwiam.
Tak w ogole powiedz melzowi, ze klub fanek na BB juz ma... Jak znajdzie gdzies jakiegos po latach zagubionego brata Singla - niech szybko da mu moj numer tele;-) Z checia go poznam!:-):-D Zycze Ci spokojnego dzionka.

Ollus - Caluski wielkie w czoko Meli. :tak: Niesamowita :-D ALe mame trenuje no!
Jolka - mi sie bardzo podobaja meble w takim kolorze. Dobry wybor - moim skromnym zdaniem :tak:
Aniajw - hehehe Sama sie zastanawiam skad ja go wyciagnelam - powiem krotko - spod spudnicy nadopiekunczej mamusi:sorry2: Ale jak tak dalej pojdzie i dostanie kopa w d... to wroci tam szybciej niz sie spodziewa.:-D

Ja zaczynam dzien w pracy wielka kawa stoi przy mnie - a mam nie pic - bo mam po niej zgage:sorry2: Coz... Jakos wciaz niewyspana jestem a Su dla odmiany wstala o 6!!! Jupii Dla mnie to swieto jakies:blink: MILEGO DZIONKA...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, oglądam i oczopląsu dostaję :confused:
Dzagud gratki biletu, a jak chcesz meble zobaczyć to na mebla.pl i seria evolution ;-)

Esia rozwalasz mnie z tymi tekstami :-D

Anni owocnej pracy ;-):-)

Mój chłop w końcu spakował jeden wózek i już tylko dwa na stanie zostały ;-):-D jeden, z którego korzysta Maks i drugi zakupiony do wyprania i odszykowania ;-) bo nie pisałam wam, ale stwierdziłam, że wymienimy sprężyny na nowe co by amortyacja lepsza była i napisałam do producenta gdzie mogę kupić, a pani mi zaoferowała że za friko mi wyślą :szok::-):-):-)

No a Maks przechodzi samego siebie :szok: byliśmy wczoraj na placu zabaw przy przedszkolu. Plac jest podzielony na dwie części: dla 3-4 latków i dla 5-6latków. Oczywiście Maks już "wyrósł" z tego dla młodszych i grandził na tm większym. Wchodził po jednej zjeżdżalni a zjeżdżał po drugiej :szok::-D no ręce opadają :-p

reklama
Hej dziewczyny!!!

A ja wpadlam troszke nadrobic i tak czytam i czytam i zastanawiam sie co moja Amelka mi tak fajnie paluszkami po plecach jezdzi:confused:Patrze do lustra a ja mam cala koszulke na plecach wysmarowana czarnym dlugopisem:szok:

Postaram sie odezwac pozniej bo przylep mi nie daje pisac.Milego dzionka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry