anielap
Czerwcowa mamusia 2007
Witam!!!!
Nasze odpieluchowanie idzie pięknie. Tym razem uda sie napewno, bo wpadek już mało zaliczamy. Nawet drzemka w dzień bez pieluchy i sucha sie budzi:-)
Szopka buziaki dla Tymka i szybkiego powrotu do zdrówka.
Olla współczuję takiej nocki. Kładź sie w dzień spać razem z Amelką to może troszkę sił nabierzesz.
Izka myślę że nie ma się co martwić. Jeśli apetyt dopisuje to dobrze, nawet raz na jakis czas jest to naturalne. Jak Esia pisała skoki wzrostowe i tyle. Buziaki dla głodomorka:-)
Dzagud na pocieszenie powiem Ci że Zuzka właśnie tak szybko na dworze zakumała sikanie w trawkę bo papugowała od starszych dzieci
Teraz na spacerze robimy sikanie grupowe. Jedno zawoła siku idą wszystkie
Nasze odpieluchowanie idzie pięknie. Tym razem uda sie napewno, bo wpadek już mało zaliczamy. Nawet drzemka w dzień bez pieluchy i sucha sie budzi:-)
Szopka buziaki dla Tymka i szybkiego powrotu do zdrówka.
Olla współczuję takiej nocki. Kładź sie w dzień spać razem z Amelką to może troszkę sił nabierzesz.
Izka myślę że nie ma się co martwić. Jeśli apetyt dopisuje to dobrze, nawet raz na jakis czas jest to naturalne. Jak Esia pisała skoki wzrostowe i tyle. Buziaki dla głodomorka:-)
Dzagud na pocieszenie powiem Ci że Zuzka właśnie tak szybko na dworze zakumała sikanie w trawkę bo papugowała od starszych dzieci
Teraz na spacerze robimy sikanie grupowe. Jedno zawoła siku idą wszystkie

Na szczęście kupiłam sobie kalafiora (Piotrek zjadał go po drodze - bo mu dałam do potrzymania), więc żołądek nie uwiera w kręgosłup ;-)
Przyjezdza ze swoim malutkim synusiem (17 lat), ktory zapowiedzial ze Oregon go nie interesuje ze chce zobaczyc Los Angeles...no zobaczymy jak to bedzie
jak już niektóre z was wiedzą, studia 1go stopnia skończone. ufff... od października idę dalej, więc znów będzie mało czasu. w pracy massssssssakra... jak wszędzie. niby nam skrócili dzienny czas pracy z 12 do 10godz, ale przez to wychodzi mniej dni wolnych. Trochę mam doła przez to, bo jak Misiek śpi w dzień to widzę się z nim jakieś 3 godz dziennie, jak nie śpi to zasypia mi w aucie i wychodzi na to że widzę się z nim jakieś 0,5-1 godz przez cały dzień:-( ostatnio już się żaliłam Dzagud 

Dopiero jak zasnęła dokończyliśmy sprawę - finisz był dokładnie o 23.55! Ale szafka jest śliczna, dokładnie taka jaką chciałam, sosnowa i pachnie drewnem (niedługo, bo jak się tam buty włoży...