Esia
Fanka BB :)
Odwiozłam Piotrka do żłobka, Młoda jak zwykle usnęła w aucie i nieprzytomną doniosłam do domu i zwaliłam do łóżeczka. Może nawet śniadanie zjem ;-)
anielap :*
jolka a ja właśnie pisałam pytanie o płeć
Jak to nie zapytałaś? Nie chcesz wiedzieć?
Nie wiem o co chodzi ze szwagierkami
Dzagud no szkoda... A Madzia na pewno przyzwyczai się do żłobka
Piotruś przez ten tydzień codziennie dopytywał się "nie idziemy do dzieci?", a dziś gdy powiedziałam, że idziemy to właściwie nie zareagował
Wręcz w aucie się dopytywał
I w żłobku też spokojnie - no nie do przewidzenia są ich reakcje ;-)
Fajnie, że teściowa dostała taką propozycję
anielap :*
jolka a ja właśnie pisałam pytanie o płeć
Jak to nie zapytałaś? Nie chcesz wiedzieć?Nie wiem o co chodzi ze szwagierkami

Dzagud no szkoda... A Madzia na pewno przyzwyczai się do żłobka
Piotruś przez ten tydzień codziennie dopytywał się "nie idziemy do dzieci?", a dziś gdy powiedziałam, że idziemy to właściwie nie zareagował
Wręcz w aucie się dopytywał
I w żłobku też spokojnie - no nie do przewidzenia są ich reakcje ;-)Fajnie, że teściowa dostała taką propozycję

Dlatego ja się nie nastawiam na to że mnie już stresy nie czekają i nie chcę przechwalić Magdy. Na pewno póki co jest lepiej niż było, ale diabli wiedzą jak długo to potrwa. Jak już będzie chodzić na full time i przez przynajmniej 2 tygodnie nie zapłacze, a wręcz będzie się dopominać o żłobek, to wtedy poczuję że żyję - czyli może w grudniu.....
Na pewno będziemy się jeszcze stresować jak Magda zacznie spać w żłobku i jak Ją zacznę odbierać ja po 16tej dopiero.
Na razie to jeszcze jest "lajcik".
Wal o co biega i proszę, nie pozwól głupim babom aby popsuły Ci radość z Zygusia!!!

O rany, oby tak dalej!!! Babcia rzuciła propozycję żeby od 1szego dać Ją już na spanie, ale ja nie jestem jeszcze do końca przekonana..... Jak myślicie? Chyba że np. po spaniu Ją odebrać jeszcze przez te pare dni zanim zostanie do 16tej....