Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lo matko ni znam siem, ale brzmi powaznie.
No ladnie hehehe skleroza nie boli. 

albo co. Jade na rezerwach sil - Su z G wyjezdzaja wczesniej bo juz jutro w nocy, wiec bede miala 2 dni na wypoczynek i czas na zebranei sie do kupy.

Potem rzyg był taki, że przeleciało przez krzesełko, blacik i ja oberwałam. Masakra. W kojcu piła dużo wody, potem dość szybko zjadła, może to dlatego...? Biedna...
), ale bałam się małą wyciągać, żeby go odwieźć do żłobka. 
może kiedyś... bo to jest tak: mi się marzy, mąż jak słyszy to marudzi, że kasa, że drogo, że kto będzie sprzątał i tak w kóło
...
to chyba dobry objaw, że z nogą w porządku;-) zaczął skakać, to ochrzantus dostał, ale zalecenie "ograniczyć chodzenie" graniczy z cudem

mój Maks też na etapie alpinisty 

), to Maks łazi w tą i spowrotem 
. Ja na szczęście na schody mam drzwi, ale jeszcze trochę i Nati do klamki dostanie trzeba będzie o jakimś zamykaniu dodatkowym pomyśleć. A co do włażenia po szafkach to ja tysiąc razy powtarzałam Natalii że może wchodzić ale tylko gdy ją pilnuję i zawsze (do wczoraj) mnie wołała i pytała czy może, a tu taka niespodzianka
;-)
. Ale przynajmniej od jakiś 4dni już nie wołała cyca (tfu tfu)