Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedne dziecko, tak się wystraszyło.

Będę donosić na bieżąco.

), a i w okularach przeciwsłonecznych (wczoraj dobranockę w nich oglądała). Na spacer idziemy to też zakłada okulary
. No fajnie wygląda
:-).dziecię powiedziało, że zostaje u babci i zostało. ciekawe jak szybko trzeba będzie po niego jechaćw sumie pierwszy raz ma zostać na noc poza domem beze mnie. tzn kiedyś już raz został, ale jak tylko go teściowa kładła, był ryk i trzeba było bąbla zabrać. tyle że to prawie rok temu było
hehe, babcia ma chyba większego stresa niż wnusio
![]()
Hej dziewczynki. Dostałam z rana wiadomość od Jolki. Jest w szpitalu, dostała zastrzyki i kroplówkę, ale na razie nic nie wie.:-(Cholera, mam nadzieję że nic Jej i Zygusiowi nie będzie. Oby to nie przez to nasze ganianie po Krakowie.:-szok:
Opiszę Wam fajną sytuację z wczoraj, bo mi bardzo humor poprawiła...
Po spacerze wstawiłam pranie, ostatnio coś z pralką nie teges i jak wiruje to troszkę głośno i do tego się przesuwa...
Ja w kuchni, Zu u siebie w pokoju. Pralka zaczeła wirować i słyszę z łazienki płacz i wołanie "mama, przyjdź do mnie". Lecę wystrachana, patrzę a Zu cała swoją osóbką trzyma pralkę i woła "mama, pomóś, pjalka wychodzi"... Zapłakana, "mama, trzymaj, trzymaj"... Mój głuptasek malutki, chyba myślała że pralka sobie pójdzieI puścić nie chciała
![]()

Toska Stasiek słodziakTylko coś mnie się kojarzy że miała być Tosia a nie Emma czy Marysia. Chyba że Staś sam wybrał już imię dla Siostry;-)
Coś mnie gardło boli![]()

No ale pewnie czeka Ją leżenie żeby jednak trochę jeszcze w tej ciąży pobyć.
Tym bardziej, że wprawdzie rozwarcia niet, ale szyjka już skrócona.:-(No nic, trzeba trzymać kciuki za Jolcię i Zygusia (bo to jednak Zyguś podobno...)