reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hello:)
Ta ciąża obwarowana pechem jest, nie dość że od wrzesnia praktycznie ciągle przeziębiona bądź chora, to jeszcze zostałam okradziona! wybili mi szybe w aucie zarypali laptopa, dokumenty moje auta, firmy i ciąży całą dokumentację :( Mimo wszystko trzymam się dzielnie i nie tracę humoru, tylko ganiam za nowymi dokumentami. Eryk mi radością, Kot wsparciem i wszyscy razem dajemy radę. buzi wielkie przesyłamy.

reklama
Kochane, synek znajomych - Borysek walczy w tej chwili o życie w Centrum Zdrowia. Dziecko ma jedną z najcięższych wad serca HLHS. JEDYNYM RATUNKIEM jest wykonanie operacji w Monachium przez prof. Malca. Koszt tej operacji to 130.000 zł, które musimy uzbierać do poniedziałku. Brakuje nam jeszcze 80.000 zł.
Przesyłam Wam link do Fundacji, która wzięła pod opiekę Boryska:

http://www.corinfantis.org/index.php?news=108

rodzice Boryska będą wdzięczni za każdą złotówkę

Toska - dzieki za info juz pieniazki z mojej strony przelane - trzymam kciuki za malucha - niech bedzie dobrze. :tak:
Ollus - jak Amelka?
Esia - gratuluje szybkiego i zwinnego odwyku :-D
SORGA -:szok::szok::szok::szok: :sorry: Echh... Dobrze, ze tak optymistycznie do tego podchodzisz:tak:

U Nas tez wszyscy noo prawie zdrowi - najszybciej dochodzi do siebie Suri:-) na szczescie. Ja sie jeszcze wloke po podlodze - bo jakas slaba jestem - choc po chorobie ani sladu G cos tam czosnkiem sie laduje - ale generalnie lepiej. :tak::-):-)

Z nowosci jeszcze tyle, ze Su ma Swiateczne przedstawienie w srode w zlobku . hehehe nie moge sie doczekac. Bedzie grala w nim!:tak:

A nei wiem czy Wam pisalam, ze Su przeniesli mi do starszakow. Znaczy do grupy o rok wyzej. Bo ponoc tam sie lepiej rozwija i kumata jest (no dziwne - bo w domu nei mowi za wiele:sorry: - pyskuje, ale sensu w tym malo). Nawet bym byla za... tylko jest jeden szkopol - a mianowicie, ze tu dzieci zaczynaja szkole od 4 roku zycia hehehe (to ciekawe czemu tyle baranow w tej Anglii ):-p Nie jest to jeszcze taka szkola szkola, ale noo juz szkola to pachnie. To by znaczylo, ze Su zacznie jak bedzie miala 3 latka i wiecie co.. Nie widzi mi sie to. Dumna jestem z niej - ale mi sie to nie widzi. Niech sie dziecko bawi ile sie da - moze zle mysle, ale to za duzo jak dla takiego maluszka. Ja corki Einshteina nie musze miec:sorry: (ja tez zreszta tym sposobem szlam o rok wczesniej i jakos Nagrody Nobla sie niedorobilam :-D) Wiec, czeka mnie pisanie jakis glupich wnioskow bo wedlug tutejszej spolecznosci blokuje droge rozwojowa swojemu dziecku - paranoja jakas:cool2:

Nio i tyle. Zimno u nas ze az strach i musimy siedziec przy otwartm oknie bo Kot nam taakkkk czadzi - co on zre? nigdzie indziej siedziec nie chce tylko z nami i sie awanturuje jak go wywalamy - wiec... Ufff... mam nadzieje, ze przezyjemy :-D

Milej nocki...

Halo, halo
co tu tak pusto:eek:

anni gratuluję mądrej córeczki :tak: buziaki i dzięki.

sorga współczuję kradzieży:sorry:

jola co u Ciebie, zdawaj raport jak sie masz;-)

Olla jak Amelka?

moje chłopaki własnie zaliczją drzemkę a ja mam chwilkę dla siebie. Co tu robić .........:cool2::-D

miłej niedzieli

No witajcie. Coś mi pod górkę z pisaniem ostatnio.:sorry:
Ja w ten weekend to jestem wolna jak dzika świnia na ostrym zakręcie.:-D Wczoraj rano obie dziewczyny zostały zabrane do Babci przez moją Ciotkę, z tym że po Magdę musiałam jechać bo bali się że w nocy może być problem. A dziś moja Mama przyjechała rano po Magdę i zabrała Ją do mojej Siostry, bo ta sobie wymyśliła pieczenie pierników z dziewczynami. No i chata wolna, a ja - w cug po sklepach jeszcze :eek: i początek sprzątania.:wściekła/y:Ale mi się chce...:eek::cool: No ale nic, trza zasuwać, bo casu mało... a mnie po pracy to się nie chce.:laugh2:

Sorga, ale masz przeboje dziewczyno. :szok: Współczuję, ale cieszę się że masz takie luzackie podejście.
Jolka hop hop... kurna, muszę Ci w końcu tę kurtkę wysłać:eek: Ciągle mi pod górkę na tę pocztę...

Ło matko ale mi się nic nie chce... Obudziłam się nieprzytomna i w tym stanie pozostaję...
No i właśnie wstała Małgosia, więc niniejszym zakończyłam pisanie ;-)

Dzagudku - gratuluje wolnego swinskiego weekendu:-D
Esia - kawka i do boju :-)

Ja jestem Esio podona - pol dnia minelo i nic nie zrobilam ide na kawe z kolezana, wiec powinnam wrocic odmieniona po kilkiu 'szatach':-D

Z Madrytu zrezygnowalam:-( Bo do tego miasta fajnei jechac z kims - ja je znam bo tam mieszkalam, wiec wole zobaczyc cos nowego. Wybralam Wlochy - polowa Stycznia, :-p Ale sie ciesze - bede soac w jakims akademiu - potrojnie fajnie:-D

Nio i tyle nowego u mnie... Dzis mam spotkanie rodzicow w Su zlobku i kupe pracy dzieki Bogu. :tak:

Nio. Caluski wszyskim :-D

aaa.... jaka fajna niespodzianke mialam wczoraj. Dzwonek do drzwi, pozno a tam za drzwiami,,, podchielony sasiad z kwiotkami w reku - pomylil sobie drzwi
:laugh2::laugh2::laugh2: Sasiad mega fajny- zyje z mega chadrowata kobita... Wiec, chetnie bym go przygarnela...jednak sie skapowal, ze ja to nei jego 2 metrowa blondie:-):laugh2:

Boosshee jakie to zycie ciekawe jest:szok::-D

Kochane,

chciałabym Wam tylko powiedzieć, że UDAŁO NAM SIĘ UZBIERAC PIENIĄDZE DLA BORYSKA!!!!!!!!
Mały leci jutro na operację :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Trzymamy kciuki za Boryska!
A tak na marginesie- uwielbiam takie pozytywne informacje, które uzasadniają wiarę w człowieka!

Do góry