Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moze dlatego, ze z ojcem sie chowalam

:-) SUPER.
Co do lenia - nie wypowiadam sie l leze w lozku z kotem. I szlajam sie po necie
teraz mysle o Indiach - by n apol roku wybyc pouczyc cos ich tam Anglika. Wiesz co - ja mysle, ze trzeba dorosnac wlasnie do 'dachowek' - kiedy inwestujesz w gniazdko...
- sama zreszta wiesz
Wybacz.). Zawsze bede powtarzac, ze wolalam polskie myslenie i kulture z dawien dawna. I pewnie wyolbrzymiam - ale fakt faktem, ze u dwoch przyjaciolek bylam i obie (jedna Pani profesor nawet) zaczely od oprowadzania mnie po swoim mieszkaniu. Wycieczka z detalami - pod koniec wiedziala co ile kosztowalo i z jakiego katalogu
... Ech - poprostu ja bym na to nei wpadla
... Nie zamierzam ich wymieniac, bo to sa ludzie, ktorzy mnie pamietaja jak jeszcze siusialam w majtki. Pewne wspomnienia zawsze nas beda laczyc.
Jak pisalam, kazdy ma inne piorytety w zyciu. A oni poprostu sa dumni ze swojego dziela... 
Kuźwa. Dziewczyna, która od ponad roku u nas sprząta właśnie czeka na wyniki biopsji... Rak mózgu... Ja pierdo..ę... :--
-(
A w sylwestra jej córeczka kończy 3 latka... :--
-(
Jak strasznie mi smutno...
:-(
A tymi Indiami to fajny pomysl. Poki dzieci nie chodza do szkoly to moim zdaniem trzeba korzystac. Moj P kiedys znalazl kontrakt do Dubaju na pol roku i niewiele brakowalo a bysmy sie spakowali i pojechali, zatrzymaly nas sprawy wizowo-formalne. Ale strasznie chcialam zobaczyc jak sie zyje w arabskim kraju tak od kuchni :-)

normalnie myslalam ze sie zapadne pod ziemie. W sumie ten rzeznik sam ja czestowal, no ale fakt faktem ze sie opychala jak dzika...cholerka przeciez stac mnie na kawalek kielbasy nie poszlam tam na zebry...w sumie taka glupia sytuacja sama nie wiem czy bylam zla na siebie, Alusie czy ta babke.
Martwie sie ze bedzie wazyc 200 kg w przyszlosci:-(