Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale wiadomość

Malutki witaj na świecie..... jakieś zdjątka już dostępne???
Jolu ogromne gratulacje
Albercik witaj wśród nas

A malutka tak czy siak będzie Pudzianem - jest na to skazana ;-)
(sprawdzili...). To aż niesamowite że ona ZAWSZE chce jeść. W przedszkolu musieli uprzedzić, żeby jej nie dawać więcej niż innym, bo babki dawały się ubłagać. No masakrę mają. A mała jest raczej drobna i na ok. 50 centylu. No nie zazdroszczę im. Cały świat patrzy jak na "wrednych rodziców" ;-)
Zajęcia polecam jak najbardziej. Ja generalnie do sportu to jestem jak do jeża (poza nartami ;-)), a zwykły basen po prostu śmiertelnie mnie nudził. Nigdy nie byłam w stanie przepłynąć żadnego sensownego dystansu a męczenie się wte i wewte jest jak dla mnie bez sensu
A te ćwiczenia są super
Chodzę coś koło miesiąca i widzę ogromną poprawę jeśli chodzi o kondycję i o masę mięśniową
Naprawdę polecam 
) dwa razy w tygodniu, zajęcia trwają pół godziny. I te pół h to max jak dla mnie - i tak padam później na pysk ;-) Kosztuje to bodajże 17zł za zajęcia.Albercik urodził się w nocydostał 10 pkt, waga 3500g, długość 55 cm
Mamusia i synek czują się w miarę dobrze

I co???Kuźwa. Dziewczyna, która od ponad roku u nas sprząta właśnie czeka na wyniki biopsji... Rak mózgu... Ja pierdo..ę... :--
-(
A w sylwestra jej córeczka kończy 3 latka... :--
-(
Jak strasznie mi smutno...
Ja niestety dobrych wiesci ni mamwspołczynniki małej zatrzymały się na 31-32 tc
podejrzenie - hipotrofia czyli zatrzymanie wzrostu plodu, na pewno lezenie, na pełne badania szpitalne jade albo 30 grudnia albo 4 stycznia- zobaczymy... w takim przypadku bardzio prawdobodobne jest wczesniejsze cc zeby mloda dokarmic na swiecie juz. generalnie zagrozenia dla niej nie ma duzego tyle ze bedzie wymuszonym wczesniakiem, no ale wypłakałam swoje dziś jak się pewnie domyślacie... dlatego izka dzięki za historie w mięsnym- uśmiałam się
Przyczyny mogą byc rozne w moim przypadku najprawdopodobniej to te moje notoryczne infekcje, i druga mozliwosc ze zlapalam toxo w ostatnich tygodniach ...moze tez byc wina łożyska itd. itp... może... ehhh trudno trzeba się z tym zmierzyć - trzymacie kciuki za nas.

I tak sobie myślę,że takie momenty pokazują, przynajmniej mnie, jak bardzo nie warto przejmować się głupotami. to są dopiero problemy... No to tyle ode mnie.

, nic tylko za trzecim razem muszę bliźniaki urodzić;-)
I kciuki za malutka odpalone.:-)
Achh...chciala bym.A historia z miesnym rewekla 
i wola znow 'AMM!'

Jednak rano zjada 3!!!! sniadania. 1-dno swoje - platki, kaszka. 2- tacie z talerza - i to sporo. Potem wali kupei wola znow 'AMM!'
![]()

tak serio to mi się Kajtek z psem kojarzy 

wykorzystać darowiznę ;-)