Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak na chwilę;-) mój się do widoku przyzwyczai, a twój nie będzie narzekał, że robię. Potem się odmienimy
w sumie chodzi spać najpóźniej o 20 (chyba że w dzień się prześpi, to wtedy masakra wieczorem, bo on spać nie idzie)
łeb mi pękał od rana, przespałam cały wieczór (a miałam się uczyć, notatki koleżance wysłać - nic nie zrobiłam), noc oczywiście też
część już oddałam a dalej wszędzie się walają
chyba na allegro wystawię

Zobaczysz że wszystko się wyjaśni i okaże się że jest ok.
Trzymam kciuki za Was wszystkich, a w szczególności za Ciebie. Jesteś super Mamuśką i przestań się zadręczać. Odparzenia się zdarzają - Magda do tej pory nie raz ma tyłek odparzony i ja się nie biczuję.
A Eryk jest super starszy brat.
Normalnie sobie wyobrażam to wieczorne czesanie i trzymanie za rączkę. No słooooooodycz.:-)
Ja na hasło "nie pozwalam" wybucham gromkim śmiechem
Pewnie J to wyczuwa, bo jakoś nigdy nie próbował ;-)
Małgosia ma coś z brzuszkiem
W sobotę zwymiotowała + obesrała się po kostki, wczoraj znowu na rzadko, dziś zwymiotowała śniadanie + nie spała przed południem. Mam myśli mordercze. Znowu ziółka w ruch 
Ja z domu uciekłam do pracy, choć na wieść że Magda po raz pierwszy w życiu spała prawie do .... 10tej, plułam sobie w brodę że nie zostałam.;-)No ale za to potem sobie na Babci odbiła.
I wreszcie maaaaam! Na pewno oglądałyście "Facetów w czerni" i tam Will Smith na ulicy przyjmuje z samochodu poród, gdzie babeczka rodzi... kalmara.
I ten "kalmarek" jest taki słodki i ma właśnie takie wielkie, przepastne i świecące oczka, zupełnie jak Tami.

Mam nadzieję że się nie obraziłaś, bo to komplement ma być.
Mała jest po prostu do schrupania.