Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już mam dosyć, a ponoć ma tak być do marca 
jak ją dostanę (rozpatrzenie za 2-3 tygodnie) rozwiąże ona nasze wszystkie problemy
no, prawie wszystkie ;-) te najważniejsze ;-) teraz tylko czekać ...
a czekanie jest najgorsze ... bo chciałoby się już ;-)dokładnie ;-) zapomniałam o tym dodać, bo ja tylko nurofen używam ;-)Gingeros-dobrze piszesz o tym antybiotyku ale ja musze sie doczepic![]()
zawstydzona/y: tak to jest jak nie mozna sie spelnic w pracy) -nie kazdy przeciwgoraczkowy syrop ma dzialanie przeciwzapalne. Np. te wszystkie na paracetamolu sa tylko przeciewgoraczkowe. Dodatkowe przeciwzapalne dzialanie ma ibuprofen i te wszystkie na jego bazie (nurofen itd.).
i tego ci zazdroszczęJesli chodzi o koscielne historie to musze przyznac ze pod tym wzgledem to sie ciesze ze mieszkam w USA, nikt mnie nie nachodzi i nie gania z krzyzykiem :-) Ani mama ani tesciowa, ani pani w przedszkolu i ksiadz po koperte nie przychodzi :-) heheh. Mam spokoj i cisze, a sasiedzi maja w nosie ze nie bylo mnie na niedzielnej mszy :-)

Przestań wynajdywać choroby w internecie i paść wyobraźnię.

Wszystko z Małą jest ok, na pewno sprawa szybko się wyjaśni. A swoją drogą, nie dziwię się że ma pęcherze, jak Ją w naleśnika jakimiś pieluchami wiązali.
Buziaki i przestań się zadręczać. Pęcherzyca, też wymyśliła.
no właśnie...Pęcherzyca, też wymyśliła.![]()
, uspokój się dziewczyno. Wszystko będzie ok. A swoją drogą to dawno nie widziałam, żeby w szpitalu tak noworodki wiązali jak te naleśniki właśnie

Nerwy Cię zjedzą jak tak dalej pójdzie!!! Olewatorek lekki kobieto!!! Wszystko będzie dobrze, przecież trzymamy kciuki :*