reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek gratuluję :tak:

Dzagud Tobie również gratuluję weekendowej fuchy, zawsze jakaś odmiana, coś nowego. Życzę więc miłej pracy i czekam na relacje :tak:

izka udało się Wam kupić bilety do Izraela przez Polskę? A dokąd do Izreale lecicie, i na ile? Ale fajnie ......

aniajw trzymam kciuki za cierpliwość, chociaż z tego co piszesz to u was są rzadkie sytuacje. Ja ze Staskiem mam jedną histerie dziennie, która potrafi trwac nawet do 2h. Czasami jak czytam Anielap , która pisze o zachowaniu Zu to jakbym o moim Stasiu czytała:sorry2:

Esia co sie nic nie odzywasz????:confused:
I anni, i Olla?

Może jakąś imprezkę zrobimy, bo mi się nudzi:sorry2:

właśnie miałam ktg i nie mam skurczów. Hura:-)
(mówi się skurczów, czy skurczy:dry:)

jeszcze zastrzyk o 22.00 i koniec atrakcji na dzisiaj.

Dzięki wszystkim za miłe słowa, kochane jesteście :zawstydzona/y:

reklama
i po zastrzyku
widzę, że z imprezy nici, więć idę spać

kolorowych snów Kochane:-)

ps. jedna z moich współlokatorek strasznie chrapie:dry:, coś słabo widzę mój sen...........

ps2. proszę mi tu przez noc napisać kilka wypracowań, żebym miała co jutro czytać:-D Zamelduję się już o 6.00 - po pierwszym zastrzyku:tak:

Kachasek-gratki!!! to kciuki trzymamy az do przyszlego piatku :-)
Dzagud-to Cie malz wrobil :-) Ale faktycznie ze fajna odmiana od zycia codziennego no i w ogole, super!
Toska-jedziemy na tydzien do PL i 2 tygodznie do Izraela, najwiecej czasu spedzimy w Tel Avivie, troche w Jerozolimie i Hajfie no i mam nadzieje ze uda nam sie skoczyc do Petry w Jordanii w ktorys z weekendow takze plany sa konkretne ale czy po drodze nie padniemy ze zmeczenia to sie okaze, szczegolnie ALusia. Takze tak naprawde na miejscu zobaczymy czy wszystko sie uda zaliczyc. Wylot w w niedziele :-) Normalnie wariatkowo. hehe, a zeby bylo jeszcze atrakcyjniej wracamy 6 marca a 8 marca przyjezdzaja do nas goscie na tydzien. hehe, atrakcyjny miesiac sie zapowiada.

toska naprawdę trzymam kciuki, żebyś w poniedziałek wyszła do domu :tak:
(mówi się skurczów, czy skurczy:dry:)
Mówi się - skurcze nie wystąpiły :-p:-D
Dzagud niezła fucha :-) Bardzo fajnie - opisz nam potem wszystko :tak:
kachasku gratulacje :-)
izka faktycznie wariatkowo - ale Ty takie lubisz, więc super ;-)

Jakaś taka rozdziabana jestem... Zaglądam do Was cały dzień i się zebrać nie mogę. Ble...

hej hej musze sie pochwalic ze wlasnie dostalam LICENCJE farmaceuty na stan Oregon :-) :-) :-) brakuje mi teraz emotki podskakujacego pajacyka :-) Oficjalnie moge szukac pracy jako farmaceuta, hihihihi, no i w resume inaczej bedzie wygladac ze mam licencje oregonska :-)

Izka gratki licencji. Tego Izraela trochę zazdroszczę, bo ja parę lat temu miałam zaplanowaną dwumiesięczną podróż i zwiedziłam.. zaledwie lotnisko:wściekła/y:Kciuki by wam się wszystko udało pospinać no i sił dla Alusi:tak:

Toska i jak dzisiaj się czujesz? W kolejnych ciążach skurcze odczuwa się wcześniej i silniej - oby to było to u ciebie i niech cię fenoterol i isoptin ominie :tak:

Kachasku ty kujonek jesteś;-)

Jolka przyznam, że po twoich sztachetowych doniesieniach to że pieczesz ciasta i chałupa u ciebie lśni to mnie wcale nie dziwi - jesteś heroską;-)
U nas ostatnio obiady małż gotuje bo mi jakoś czasu brakuje:-p

dzień dobry!
U mnie dziś dzień jak co dzień, bo M do pracy pojechał :confused: a miał płytki kleic :dry:
Z tym porządkiem, to u mnie ostatnio klapa, bo Maks przestał spa w dzień :-p a zawsze wtedy ogarniałam dom :sorry2:
Toska ja też mialam chrap[iącą sąsiadkę :-D potrafiła nawet podczas dziennej drzemki piłowac ;-) niezły ubaw z polożnymi i doktorkiem mieliśmy :-D

Izka gratki licencji i wyjazdu :tak:

Esia to pewnie przez tą j$#%5 pogodę ;-)
Nam przedwczoraj zsunał się śnieg z dachu prosto na schody wejściowe :wściekła/y: nawet nie chcę myślec co by było jakbyśmy właśnie na spacer wychodzili :szok:

dzagud super fucha :tak: ciekwa jestem relacji ;-)

Kachasku gratulacje, jak zwykle nasze kciuki działają cuda :-p:-D

Jeny, moje dziecie jeszcze śpi:szok::szok::szok: Czasem budzi się o 7, bleeee, a czasem właśnie śpi do 9-9.30. Tylko nie wiem jeszcze od czego to zależy.

Dzagud a ja jednak zostaję przy swoim poglądzie. Jesteś dla mnie osobą poukładaną, i opanowaną. I tyle:-D
Fajna pracka Ci się trafiła. Gratuluję i oczywiście bardzo jestem chętna wysłuchania relacji:tak:

Jolka nareszcie przybierasz na wadze:-D Ja cały czas mocno Cię podziwiam. Sprzątanie wielkiej chłupy, do tego piczenie ciast:szok: i jakieś malowanie sztachet. Ty to SUPERJOLA jesteś:tak:

Sorga wiele się w życiu zmienia jak pojawiają się dzieci. Mój mąż kiedyś jeździł na motorze, śmierdział skórą.... A teraz jeździ dużym rodzinnym Vanem... A brzuch mu tak urósł, że w żadną sórę się już nie zmieści:-D

Esia nastrój taki to chyba efekt tej pogody... Ja pomału tez jakiejś depresji się nabawiam. Juz 4 miesiące chodzę w kurtce zimowej... Bleeeee.... A zapowiadają zimy na jeszcze dwa miesiące:wściekła/y:

Toska dobrego samopoczucia życzę, choć wiem jak o to w szpitalu trudno.
Stasiek naprawdę taki histeryk jak moja Zu????

Kachasku no mówiłam przecież że piątka będzie:tak: GRATULACJE!!! A kciuki to jeszcze potrzymamy.

Izka mnóstwo atrakcji Wam się szykuje. Czyli już jutro wylatujecie?
Przeogromne gratki upragnionej licencji. Wielkie ufffff, że masz już to z głowy:-)

Aniajw gdzieś właśnie przeoczyłam o tym Waszym cycu. A tu proszę już po sprawie. Super że tak gładko poszło:tak:

A dziecko moje nadal śpi....

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

Izka wielkie gratki:tak:

Toska co do imprez ja odpadam,przez tą ciąze spac mi sie chce juz o 21,malz tego nie potrafi zrozumiec i ciagle awantki mamy w domu,wczoraj tez :wściekła/y:

Anielap moja tez tak ma,są dni kiedy juz po 7 wstaje,a czasami do 9 pociagnąc potrafi,to chyba od aktywnosci w ciagu dnia zalezy:tak:

a i w poniedzialek jade zlozyc papiery:tak:

milej soboty

ps musialam sie poprawic bo dopiero teraz zauwazylam ze wszystkie tak piszecie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry