Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest agencja pracy w fabryce
rekrutuje pracownikow do tej wlasnie fabryki.Przemial ludzi nieziemski
Mniejsze zamowienie na produkt i juz zwolnienia
Wieksze i zatrudniamy.Jak dla mnie to cholernie nieludzkie traktowanie pracownikow ale coz...interes sie kreci

Mam nadzieje ze pluc nie wypluje do poniedzialku

Gdybym wiedziala gdzie to poszlabym prywatnie

nowego posta pisze bo jak zwykle klawiatura odmowila wspolpracy :///
esik no ja tez mam nadzieje ze to koniec choroby piotworka a z malgoni twarda sztuka!nie dala sie))
mega kupona nie zazdroszcze :/
tez mialysmy przygode z kupa...amela wylazila z lozka jak bumerang ,wnerwilam sie i powiedzialam jej ze jak jeszcze raz wylezie to dostanie lanie!nio!nie wylazla,nawet cicho bylo.ide sprawdzic czy spi,a tu amenta siedzi bez gaci,nasrana kupa jak chalupa na srodku lozka ,ja sie pytam co zrobila a ona: ,,nie wyslam z lozka''.grzeczne dziecko mamusi sie slucha hihi.w sumie to mi jej zal pozniej bylo bo ona ze strachu nie wyszla.wyrodna matkajuz jej nie strasze,borok moj
![]()
dorotka jakby to powiedzieć - niewiele zrozumiałam
.

dzieki za kciuki na jesienDorotko a ja zrozumiałam o co chodzi z Twoja specjalizacjąTrzymam kciuki za jesień.

Napisałam tylko, że film mi się podobał właśnie jako łatwy, lekki i przyjemny - to mój ulubiony typ, bo ciężkiego zaangażowanego kina europejskiego jakoś nie trawię (z resztą, za książkę niemal zabrałam się na jesieni, ale... miałam wtedy co innego na głowie
i zapomniałam - bo w głowie też za dużo ostatnio nie mam ;-)).
:*
No widzisz, jakie masz zdyscyplinowane dziecko! 
Gorączki nie ma, energia go rozpiera, kolejną qpę zwalił, więc mu lepiej. A mi gorzej... Ło matko, jakby tak w pon już do żłobka mógł pójść... 
Oczy dookoła głowy na obydwoje dziś...
Porobiło mu się tak od jakiegoś czasu - wcześniej zupełnie na hałasy nie reagował...
z tego ze taka plytka ksiazka,a tak wogole to moze i plytka ale nie czyta sie jej tylko pochlania,naprawde