Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co to za wizyta bo ja nie w temacie?A ja powoli zaczynam się stresowac piątkową wizytą![]()
kardiologa co to za wizyta bo ja nie w temacie?

Trochę mi się mózg lasuje, więc spadam.
Tami śliczniutka, a Ty taka wypoczęta na tym zdjęciu 

A z tym ginem to masz baty!
Stara baba, matka dzieciom a taka głupia???
Do lekarza marsz i to natychmiast!!!
i koszt 1300pln. Ta druga ma być dla mnie szczególnie dobra bo ma działamie lecznicze na miesniaki które mi się w ciąż pojawiły... no i na czas posiadani wkładki mogłabym o nich zapomnieć.
No coś się dzieje z tym jego brzuszkiem wciąż..). Jeśli kładę się z bólem, to wstaję z jeszcze większym...
Kretyni przez 3h nie był w stanie dojechać i jej naprawić, więc mam za sobą "spacerek" z Małgosią w wózku i Piotrkiem za rękę 6 pięter w dół, a potem tyle samo z Małgosią na rękach w górę...

Niestety u mnie działają tylko prochy - na szczęście póki co wystarczą ibufeny zwykłe czy migrenowe, najwyżej biorę kilka dni pod rząd albo kilka dziennie i jestem w stanie żyć.
Ja to bym z domu nie wyszła.

Tzn. o cenę mi chodzi. Wiesz, może u Ciebie jest duże wskazanie do tego, ale ja jeśli już to bym tę na 5 lat spróbowała po prostu czy mi nie będzie zawadzać.
Mnie też taka nie pasuje bo ja mam hormonalne powikłania i bez hormonów by mi chyba zupełnie organizm oszalał.