reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ok, to popiszę sama do siebie :-D

ostatnio stwierdziłam, że chyba jeszcze nie jestem gotowa na drugie dziecko :dry: niezły timing mam :-D

ok, jak nikogo nie ma, to idę pouczyć się wiązania chusty,
anni, Esia jaki sposób polecacie??? na chustomani znalazłam ich kilka, niestety wszystkie wydają mi się mega skomplikowane.

reklama
Ojjj Toska :-D Widze, ze sie nudzisz...

Kochana - ja mowie to wszystkim mama, ze polecam chusty dwie. Jedna - dla noworodkow zaraz po urodzeniu sie maluszka - Suri byla w chuscie od pierwszego swojego dnia zycia - o malo mnei w szpitalu nie zlinczowali :) i baaardzo baardzo sobie chwale. U nas wozek pojawil sie dopiero w jakims 9 miesiacu - moze nawet pozniej...

Zaraz poszukam na allegro ta co mialam na samym pocztaku - SUPER. Od 3 miesiaca zycia mialam juz chuste normalna wiazana z dodatkiem noo jak sie to nazywa hmm... latexu chyba. Ze troszeczke sie rozciagala - towarzyszyla mi dzien w dzien juz w Londynie... Ciagle ja mam :)

Wiesz - powiem Ci, ze mamy baaardzo bliska wiez z Suri i od chusty sie zaczelo:tak::-D

Dzieki chuscie w pierwszych dniach mialam najspokojniesze dziecko na odziale i w ogole zawsze w chuscie mnie czula sie bezpieczna.

Czekaj poszukam Ci na allegra ta o ktorej mowie.

aaa pamietacie czemu sie tak wkurzylam ostatnio? hehehe
oto powod - napisalam na blogu, wiec sie powtarzac nie bede :) :-D;-)

Sleeping with the past...
ostatni wpis

ooo te mi wygladaja super! Elastyczne sa extra bo wtedy dziecko jestmeeega konfortowe w niej i ty masz wieksze czucie - znaczy wiazesz ja scisle i ona sie slicznie noo slow polskich mi brak:wściekła/y::-D
no wiesz co robi noo... roztegowywuje:-D;-)

Niestety nie widze tej zaraz po porodzie - a jest FANTASTYCZNA - prosciutka i super na karmienie piersia...

Misia od tygodnia przesypia mi cale noce. po 4 m-cach masakry:) co za ulga...juz jestem, sacze winko

O MAM!!! chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start polecam polecam polecammmmm!!!!

Wlasnie od nich mialam ta kieszonowa na start - rewelka. Potem dalam ja kolezance - tez zachwycona :))

to jest ta od pierwszego dnia????

idę zaraz zpoczytać Twój blog.

własnie rozmiawiałam ponad pół godziny z teściową, opowiadała mi jakiego ma genialnego wnuka (wczoraaj Staś spędził u niej dzień) ;-)

Fantazja, zazdroszczę winka, bo chetnie posączyłabym troszkę .......

ja mam taką od koleżanki
chustomania Kieszonka instrukcja

a tu są te wszystkie metody wwiązania:
chustomania Instrukcje

ciekawa jestem czy się chusta przymie, Stasia nie nosiłam, jednynie jak bylismy na pierwszych wakacjach jak miał 4,5 miesiąca to nosilismy go w chuście i nosidełku.
Teraz chciałabym wypróbować, obawiam się tylko, że jak Kajtek pójdzie z wagą w Stasia to mój kręgosłup może tego nie wytrzymać:-D no i nie chcę za bardzo przyzwyczaic małego do noszenia na rękach:sorry2: no i bądź tu mądrym .............;-)

ok, lece czytac bloga........

ok, przeczytałam,

anni, no nie wiem co napisać:sorry2: nie denerwuj się, rób swoje, tzn. realizuj swój plan, i niedługo wszystko będzie dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki, jestem pewna, że dasz sobie radę:tak::tak::tak::-) A co z pracą? dzisiaj mieli dać Ci chyba odpowiedź.

ok, lecę zrobic sobie domowe spa (czyt, wysmarować moje cielsko olejkami przeciw rozstępom, których odpukac jak na razie nie mam) i spać. Zmęczyło mnie to dzisiejsze leżenie i masaż w przerwie :-p;-):-D

kolorowych snów Wam życzę

ps. Esia przepraszam, że nie odpisałam na sms, ale cały czas o tym myslałam, i zapomniałam:zawstydzona/y: a teraz juz za późno, wię c się tutaj tłumaczę:sorry2:

reklama
Toska:-D realizuje - z praca chyba pupa. Pewnie albo woz albo przewoz...Bo nic nie odpisali - no ile mozna myslec????? Anglicy:baffled:

I powiem Wam, ze tak patrzac realistycznie na zycie - to tak dobrze platnej pol etatowej pracy (NO placa pol etatu jak za przecietna prace normalna) hmmm nie wiem czy znajde:baffled:. I juz dzis sie zastanawialam nad calym etatem bo chce juz kuzwa byc na swoim JUZZZZZ - tylko chyba musiala bym sie do Londynu przeprowadzic by czas dojazdow zmniejszyc:sorry2: Nie lubie Londynu i w wiekszosci to syf:-pi badz tu madrym - nic lepetyna mi sie dymi od myslenia:-D Coss wymysle - albo sie wkurze i zaczne super markering swojej firmy - tylko tez pytanei za cooooo??? boshee czy to zycie nie moze byc prostrze:-D

Hehehe no fakt - mialas kochana meczacy dzien :) czas do lozia!!!

Do góry