Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio stwierdziłam, że chyba jeszcze nie jestem gotowa na drugie dzieckoniezły timing mam
[/FONT[
O MAM!!! chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start polecam polecam polecammmmm!!!!
Wlasnie od nich mialam ta kieszonowa na start - rewelka. Potem dalam ja kolezance - tez zachwycona)
chyba, że chcą od ciebie właśnie takiej decyzji, że zgodzisz się na cały etat? to możliwe? tak czy inaczej trzymam kciuki!!!

dzień dobry
zabierzcie ten śnieeeeeeg!!! niech już przestanie padać... grrr
no! to miłej soboty
dorotko, ja pamiętam, jak się rozkleiłam bodajże w 13tą rocznicę śmierci babci, a wcześniej ciężko było mi patrzeć na jej zdjęcia bez łez, więc rozumiem... przytulam... głowa do góry! ja zawsze sobie powtarzam, że takie jest życie i niektórych rzeczy nie mogę zmienić. Nie pociesza, ale ściąga na ziemię...

Używałam dość okazjonalnie (bo szanuję swój kręgosłup i nie chciałam przyzwyczaić Małgosi do noszenia) ale polecam
A wiązania wcale nie są takie trudne - jeśli uda nam się spotkać przed rozpakowaniem, to chętnie Ci je pokażę
Jakbyś chciała, służę także pożyczeniem chusty
(moja to kolor "bukiet tulipanów")