Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to widzę, że problem jest powszechny...słuchajcie, a może by tak zainwesować w rolety antywłamaniowe? ciemno w pokoju będzie, to zarazy może dłużej pośpią?
U nas w pokoju Potworów są podgumowane rolety nie przepuszczające światła. I guzik
Jak rany, ja o tej 6-tej to mam żądzę mordu w oczach 
Urządza mega awantury O WSZYSTKO. Drze się, wierzga, wyje, bije, pluje i co jej tam jeszcze przyjdzie do głowy
Charakterna baba, nie powiem 

Ale i tak co chwilę mnie budziła bo coś chciała.
Pani Doktor załamała ręce, ale na razie antybiotyku nie dała, bo nie chce Jej tak faszerować. Dostała póki co Biseptol, chyba że Jej nie przejdzie przez 3-4 dni, to wtedy antybiotyk włączyć. Tak w ogóle to Magda wygląda na najzdrowsze dziecko świata przez ten brak gorączki. Trafiłam tym razem na porządną lekarkę chyba. Od razu spytała po kim ma to "bezgorączkowe chorowanie" - po Mamie czy po Tacie. No niestety, po mnie, ja mam to samo.
Przez to jest trudniej, bo póki coś naprawdę złego się nie dzieje, to nie widać że coś Jej jest.
Na szczęście Pani Doktor powiedziała że może wychodzić na dwór choć na chwilę, dzięki czemu mogłam Ją dziś wysłać do Babci.Toska jak sie czujesz,jejciu u Ciebie juz tak niedlugo
nie pisze nic wiecej przepraszam,bo weny jakos brak
skupic sie nie moge,rozdrazniona juz chodze a wsio przez ta poniedzialkową wizyte
milego dnia
jedynie to zgaga mnie męczy:-(
Nie wiadomo jaka może byc tego przyczyna?

)