Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Może lepiej mi pójdzie, gdy odwiozę jutro Piotrusia do żłobka. No naprawdę, chyba jedynym sposobem, żeby tego stanu podgorączkowego nie miał, to przestać mierzyć temperaturę ;-)
Będziesz w swoim żywiole i jestem pewna że dasz radę jak nikt!
Z tego co było w formularzu to ma to być chyba filmik, więc myślałam że zrobią jakąś próbę przed kamerą, wypytają o coś i trochę to potrwa, a tu taka kaszana.
Decyzja ma być 19tego w poniedziałek, więc jak nie zadzwonią to d***. Fajnie by było jakby wyszło, bo grałaby dzień, a stawka za dzień zdjęciowy wyniosłaby 1000 zł.
Śmieliśmy się z Tomkiem, że choć by się kasa za te zdjęcia i opłatę w Agencji zwróciła.;-)No i fajnie że choć raz się odezwali, przynajmniej mam poczucie że to nie jest pic na wodę.
:-) Może się wreszcie ruszy, bo co będzie w przedszkolu???

i na pewno wkońcu ruszy, to dobry znak
. Jutro zaczynam już małe przygotowanka:-).
:-(
. Z resztą, u nas też już działa tylko jedno i pewnie zaraz je też zamkną 
Dla Madzi tez caluski!

hehehe wiec musze nadrobic.
Jutro mam wycieczke w las ze znajomymi i ... buddystycznymi mnichami razem z SU. Powiem Wam, ze jestem troche zdenerwowana jak mi ona bez spania wytrzyma do 6 tej. Cos czuje ze beda steki i fochy popoludniu - a to towarzystwo medytujace i skupione - no ale to dzien dla dzieci zorganizowany wiec, moze zrozumieja;-)- moze damy rade...:-)
Oj, powiem Wam, że jak moje dziewczyny szły do przedszkola / żłobka, to pierwszego dnia sobie miejsca znaleźć nie mogłam, tak mi było jakoś pusto i przykro. Ale po przyzwyczajeniu, to nie mogłam się doczekać aby Je odprowadzić i miec luuuuuz.
Nie wiem tylko czy Ci zazdrościć czy wręcz przeciwnie.
Ale kurka, nowożeńcy się niewstrzelili z terminem...:-(
A za Męża kciuki trzymamy, żeby szybko i bezpiecznie dotarł do domku.