Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Może lepiej mi pójdzie, gdy odwiozę jutro Piotrusia do żłobka. No naprawdę, chyba jedynym sposobem, żeby tego stanu podgorączkowego nie miał, to przestać mierzyć temperaturę ;-)
Będziesz w swoim żywiole i jestem pewna że dasz radę jak nikt!
Z tego co było w formularzu to ma to być chyba filmik, więc myślałam że zrobią jakąś próbę przed kamerą, wypytają o coś i trochę to potrwa, a tu taka kaszana.
Decyzja ma być 19tego w poniedziałek, więc jak nie zadzwonią to d***. Fajnie by było jakby wyszło, bo grałaby dzień, a stawka za dzień zdjęciowy wyniosłaby 1000 zł.
Śmieliśmy się z Tomkiem, że choć by się kasa za te zdjęcia i opłatę w Agencji zwróciła.;-)No i fajnie że choć raz się odezwali, przynajmniej mam poczucie że to nie jest pic na wodę.
:-) Może się wreszcie ruszy, bo co będzie w przedszkolu???

i na pewno wkońcu ruszy, to dobry znak
. Jutro zaczynam już małe przygotowanka:-).
:-(
. Z resztą, u nas też już działa tylko jedno i pewnie zaraz je też zamkną 
Dla Madzi tez caluski!

hehehe wiec musze nadrobic.
Jutro mam wycieczke w las ze znajomymi i ... buddystycznymi mnichami razem z SU. Powiem Wam, ze jestem troche zdenerwowana jak mi ona bez spania wytrzyma do 6 tej. Cos czuje ze beda steki i fochy popoludniu - a to towarzystwo medytujace i skupione - no ale to dzien dla dzieci zorganizowany wiec, moze zrozumieja;-)- moze damy rade...:-)
Oj, powiem Wam, że jak moje dziewczyny szły do przedszkola / żłobka, to pierwszego dnia sobie miejsca znaleźć nie mogłam, tak mi było jakoś pusto i przykro. Ale po przyzwyczajeniu, to nie mogłam się doczekać aby Je odprowadzić i miec luuuuuz.
Nie wiem tylko czy Ci zazdrościć czy wręcz przeciwnie.
Ale kurka, nowożeńcy się niewstrzelili z terminem...:-(
A za Męża kciuki trzymamy, żeby szybko i bezpiecznie dotarł do domku.