reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Oj, współczuję na maxa... Ale to tym bardziej powinnaś teraz myśleć o sobie :tak: Jak Ci dadzą w kość za bardzo (choć w ogóle podziwiam, że dajesz radę pracować) to bez wyrzutów sumienia bierz L4 :tak:

reklama
Dzisiaj się ze mnie uśmiejecie.
Po wielkich dyskusjach z moim M (on koniecznie chce mnie wysłać na l4,a ja bym jeszcze dwa tyg pochodziła do pracy i pozamykała wszystkie sprawy), stwierdziliśmy w końcu że odwiedzę dzisiaj lekarza i niech on zadecyduje czy muszę iść na zwolnienie.
No i co się okazało: Lekarz wziął sobie dzisiaj wolne i będzie za dwa tygodnie :szok:
No i problem sam się rozwiązał, a ja nie mam inego wyjścia tylko do pracki (ale zstały mi tylko 4 dni pracy do następnej wizyty ;-) a wtedy to już sama będę dzielnie walczyć o l4)
A i byłam dzisiaj u stoatologa z przeświadczeniem, że będę miała usuwany ząbek, a pani dała jeszcze radę go naprawić :tak: :-D
Ale za to teraz siedzę straszliwie głodna i odliczam minuty do casu kiedy będę mogła coś zjeść

Ja przed samą ciązą miałam poleczone wszystkie ząbki bo miałam już zakładac aparat na stałe, ale potem lekarz mi odradził i kazał się wstrzymac na czas ciąży. Ciekawe jakie po tej ciąży wyjda ubytki i co będzie z moim aparacikiem.

Dziewczynki, chce sie z wami podzielic informacja taka:

Wczoraj kupilam 2 czasopisma M jak Mama i Mamo to ja... I powiem wam, ze sa w nich fajowe artykuly. Sa rzeczy o ktorych juz wprawdzie wiemy, ale tez i takie jak sie dzidziusiem po porodzie opiekowac... No nie wiem, mi nawet sie spodobaly - choc ja fanka gazet W OGOLE nie jestem...

No to tyle papapa

ide do Gina za chwile, juz wiem ze bede miala opsztorc bo apomnialam zrobic badan - znaczy nie potrafilam na czczo zyc i ..eee hehehe szkoda gadac.:zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama
Do góry