reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Oj, współczuję na maxa... Ale to tym bardziej powinnaś teraz myśleć o sobie :tak: Jak Ci dadzą w kość za bardzo (choć w ogóle podziwiam, że dajesz radę pracować) to bez wyrzutów sumienia bierz L4 :tak:

reklama
Dzisiaj się ze mnie uśmiejecie.
Po wielkich dyskusjach z moim M (on koniecznie chce mnie wysłać na l4,a ja bym jeszcze dwa tyg pochodziła do pracy i pozamykała wszystkie sprawy), stwierdziliśmy w końcu że odwiedzę dzisiaj lekarza i niech on zadecyduje czy muszę iść na zwolnienie.
No i co się okazało: Lekarz wziął sobie dzisiaj wolne i będzie za dwa tygodnie :szok:
No i problem sam się rozwiązał, a ja nie mam inego wyjścia tylko do pracki (ale zstały mi tylko 4 dni pracy do następnej wizyty ;-) a wtedy to już sama będę dzielnie walczyć o l4)
A i byłam dzisiaj u stoatologa z przeświadczeniem, że będę miała usuwany ząbek, a pani dała jeszcze radę go naprawić :tak: :-D
Ale za to teraz siedzę straszliwie głodna i odliczam minuty do casu kiedy będę mogła coś zjeść

Jolka ale fajnie, los zdecydował za Ciebie. Oj do dentysty to ja się w maju wybieram, mam nadzieje że oprócz usówania kamienia nic więcej nie trzeba będzie robić.

Ja przed samą ciązą miałam poleczone wszystkie ząbki bo miałam już zakładac aparat na stałe, ale potem lekarz mi odradził i kazał się wstrzymac na czas ciąży. Ciekawe jakie po tej ciąży wyjda ubytki i co będzie z moim aparacikiem.

Dziewczynki, chce sie z wami podzielic informacja taka:

Wczoraj kupilam 2 czasopisma M jak Mama i Mamo to ja... I powiem wam, ze sa w nich fajowe artykuly. Sa rzeczy o ktorych juz wprawdzie wiemy, ale tez i takie jak sie dzidziusiem po porodzie opiekowac... No nie wiem, mi nawet sie spodobaly - choc ja fanka gazet W OGOLE nie jestem...

No to tyle papapa

ide do Gina za chwile, juz wiem ze bede miala opsztorc bo apomnialam zrobic badan - znaczy nie potrafilam na czczo zyc i ..eee hehehe szkoda gadac.:zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry