reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kotek problemow z netem nie zazdroszcze bo czasem nam siada i cholernie mnie to irytuje...:tak:

poza tym to ja sie dolacze dzis do grona niewyspanych...No niewyspalam sie i najgorsze ze tez teraz wyspac sie nie moge i jestem zla:wściekła/y:
Nie lubie tak...:eek:

W ogole dzis jakos na odwrot sie czuje...ide zaraz spac bo nie lubie byc w zlym humorze:-(;-)

Dzięki Anni, walcze z tym od rana. Okazało się ze to z komputerem cos nie tak bo internet działa od wczoraj. Męża nie ma a ja kompletnie się na tym nie znam i metodą prób i błędów szukam problemu. Chwilami jest dobrze ale trwa to krótko niestety.

Cześć dziewczyny. :-) Przepraszam, przepraszam, nie krzyczcie! :zawstydzona/y: Mieliśmy fatalną awarię netu, już nawet nie mogę o tym myśleć, tak się wkurzyłam. :wściekła/y: Ale na szczęście już wszystko ok.
Swoją drogą, co za zbieg okoliczności - wczoraj dostałam smsa od dorotki. :-D
Szybko streszczajcie, co tam u Was! :-)

Witaminka witaj. To Ty opowiadaj co u Was?
Ja też od paru dni walczę z komputerem i internetem i mam już dosyć. Jak u Ciebie poród też zbliża się wielkimi krokami? Bo na czerwcówkach zdaje się że będzie dużo majowych dzieciaczków :-).

Kotek, u mnie możliwe że też tak będzie, skoro termin mam na 1.06 :tak:. A u kogo dokładnie się zanosi?? :-D

reklama
Oj wszystkich nie pamietam bo od kilku dni nie piszę ale wiem że na pewno Sorga, Monika 77 7, Szopka i chyba Kachasek. Najlepiej idź do wątku "no to rodzimy " tam jest więcej na ten temat.

Do góry