reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka dzięki :-) Pomyślimy i może Małż weźmie takie zwolnienie...

Sorga no to czekają nas quasi-wakacje nad morzem :-D Ale my raczej celujemy w późny październik, przełom sierpnia i września to wielki ślub mojej przyjaciółki ze mną w roli druhny :eek: Będę musiała po tym odpocząć... ;-)

A mi się dzisiaj nie chciało wyjść na zakupy i wcinam arbuza - z lodówki. Niezły...
Czekam na Małża i niedługo jedziemy na szkołę rodzenia. Dzisiaj o pielęgnacji dziecka - może być śmiesznie :-D

reklama
niuni u mnie po 8 - zaszly z ceny - bo w zeszlym tygodniu to po 13 byly:szok:

Esia - pisz co bylo w szkole rodzenia ;-) bedziemy czekac ...a pielegnacja maluchow o byly moje ulubione zajecia :-D:-D:-D

Niuni u mnie truskawy ostatnio po 6zł za pół kilograma.

Też wcinam póki wiem że na pewno mogę truskawy, arbuzy, rabarbar... a do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze smaku czereśni - Cezary grzeczny ostatnio więc liczę że się jeszcze na nie załapię :cool2:

Esia
przypomniałam sobie że są jeszcze dwa dni urlopu okolicznościowego przysługującego z tytułu urodzenia dziecka.

Szopka, u nas okolicznościowy pójdzie na opicie Ziomala i kaca jak ja będę jeszcze w szpitalu. Mam tylko nadzieje, że Kotu te dwa dni starczą bo jego ojciec zgnął na 4 ;/ a teściowa bez picia, jedzenia wiecie jak to było w szpitalach za komuny- do dziś mu wypomina:p

Sorga ja bym wolała by mój misiek na to opijanie raczej poszedł na miasto niż by dom demolował tuż przed moim przyjazdem z maluchem...Nawet gdyby to miało parę dni trwać, ale mam nadzieję że tyle nie potrwa i nie zapomni nas ze szpitala zabrać :szok::-DNa wszelki wypadek instrukcja dokładnego sprzątania mieszkania i przygotowań do powitania syna już wisi na lodówce.;-)

u mnie po 9/kg.
kurczę, Szymon coś się dziś prawie nie rusza.... w środę gin. może wytrzymam. choć się zaczynam niepokoić..

Niuni może ma taki leniwy dzień.. jeśli się niepokoisz to spróbuj wypić lub zjeść coś słodkiego i połóż się na lewym boku, to powinno go zmotywować do większej aktywności :tak:

U mnie po 8 za kilo.
A w ogole to mam pytanie do dziewczyn z Wawy - gdzie rodzicie? A noz sie spotkamy:confused::happy:

reklama
Do góry