reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczynki ja nie mam babu ono tylko avent isis i gotowałam absolutnie wszystko. Smutne wieści o babci kachaska :( Przesyłam wiele pozytywnej energii życzenia łatwego i szcześliwego rozwiązania.
Właśnie wróciłam i nadrabiam dwudniowe zaległosci :-D Efilo super rozwiązanie z tabelka:-)

reklama
Dopiero nadrobiłam ten wątek.
Dorotka zapomniałm Ci podziekować za smsa, jestem tak mądra że nie zapisałam sobie w telefonie zadnego z waszych numerów, bo przecież były w kompie, ale o tym co w razie awarii kompa już nie pomyślałam.
Blanes daj znać jak po egzaminie?
Sorga a gdzie byłaś bo chyba przeoczyłam?

Kotku ja wczoraj mialam gosci i grilla a dzis pojechalam do mojego rodzinnego miasta odwiedzić mame moja i Kota, i bylismy na dzialce i jadlam same pysznosciowatosci... niby nic specjalnego ale dla mnie suuper po tak dlugim uziemieniu- zaczynam żyć :p

Ach Sorga to rzeczywiście wyjazd udany.
Ja też od wczoraj cieszę się obecnością mężusia tylko do poniedziałku ale zawsze coś. Dziś zaliczylismy długi spacer a jutro grill, ale przed nami jeszcze długaaaaaa noc..... ;-).

Efilo z tego co jest mi wiadomo to w szpitalu w ktorym bedziesz rodzic zapytają Cie o adres przychodni do ktorej chcesz zapisac dziecko i wyslą tam jego papiery,wiec pewnie w niedlugim czasie po powrocie do domu powinnas miec goscia w postaci poloznej,tak przynajmniej jest u mnie w przychodni i w wielu innych w moim miescie,a wizyty poloznych to wizyty patronazowe:tak::tak::tak:

Dzagud Szopka nocne schizy załapane nad ranem niewiele mają wspólnego z logiką :-D Próbując za wszelką cenę zasnąć pozwoliłam myślom podryfować i doszłam do wniosku, że nie mając gina ze szpitala, nie mając położnej i NIC nie mając (Kononowicz byłby dumny :-D) to na pewno NIGDZIE mnie nie przyjmą :eek: Teraz już mi lepiej ;-)

Szopka mnie obudził ból stawów w palcach. I pobolewają tak dziś cały dzień...
Świetnie że śpisz dobrze - ponoć to już ostatni moment na dłuuugo ;-)

Kachasku kciuki mozno zaciśnięte!!!

Kotek dobrze że mężyk się pojawił, super że kompy naprawione - ale jeszcze lepiej, że noc już właściwie trwa :-D

Dorotka zapomniałm Ci podziekować za smsa, jestem tak mądra że nie zapisałam sobie w telefonie zadnego z waszych numerów, bo przecież były w kompie, ale o tym co w razie awarii kompa już nie pomyślałam.

Kotek nie martw się ja tak zrobiłam dwa razy :-D a mój net wiecznie ma swoje humory :-( ale teraz już zapisałam kilka telefonów więc w razie co mam kontakt

Ach Sorga to rzeczywiście wyjazd udany.
Ja też od wczoraj cieszę się obecnością mężusia tylko do poniedziałku ale zawsze coś. Dziś zaliczylismy długi spacer a jutro grill, ale przed nami jeszcze długaaaaaa noc..... ;-).
Kotek mam nadzieję że noc była nieprzespana i udana ;-)

Mój mężyk dziś w nocy wyjeżdża i zostawia mnie na 4 dni pod opieką teściowej. Mam nadzieję że nie urodzę z wrażenia :laugh2::eek::dry:

reklama
Cześć dziewczyny dzięki za miłe słowa.:tak::-)
Szopka noc przespana całkowicie bo oboje z mężem padliśmy:zawstydzona/y:, za to poranek bardzo udany dopiero wstaliśmy...;-):-D:laugh2::happy:.

Do góry