Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wszystkie Miśki to fajne chłopaki - sama mam jednego w domu to wiem ;-)
To już chyba drugi raz napędzają Sordze stracha po ktg. Sorga trzymaj się dzielnie i wróć już z Eryczkiem do nas!
Esia jak wygląda "pozycja w półprzyklęku" bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić..
No tak - mało precyzyjnie się wyraziłam. Na wf-ie chyba nazywali to "klęk podparty" - generalnie, klękasz na 1 kolanko, drugą nogę zgiętą pod kątem prostym masz z przodu. Wtedy jesteś w stanie spokojnie dosięgnąć do stopy (tej z przodu) bo brzuszek idzie lekko na bok. Ja wypróbowałam i sprawdza się - można zawiązać buty, trzasnąć szybki pedicure itp. i jeszcze w miarę normalnie wstać.
I ja się zgłaszam po fatalnej nocy - po badaniu tak mnie brzuch rozbolał, że do 3 nie mogłam spać :-(Ale jakoś wszystko przeszło i ból brzucha i po przepowiadających ani śladu - Mały chce chyba sobie jeszcze posłuchać w domu meczy siatkówki i formuły 1
Esia - no faktycznie da się dosięgnąć palców u nogi w tym klęku,a le ja tak mogłabym co najwyżej kilkanaście sekund wytrzymać.