reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
u nas śliczna pogoda, a mnie łeb boli:-(zaczęłam ściągać mleczko bo weekend w szkole i jakieś małe ilości są w porównaniu do poprzedniego ściągania (tzn jakieś 2 m-ce temu):-( ale to tylko w razie czego, jakby Misiek zgłodniał, jak będę na zajęciach. w przerwach będę przychodziła go nakarmić:tak:

Kurcze jaki madry synus i jaki wszechstronny...noziami napisal!Slodko!!!!!!!!!!!!!!!
Monia dziekuje Ci bardzo za artykul!!!!!!!!!!Pomocny:))))

Dziewczynki nie ma mnie i nie będzie jakiś czas.

Nie martwcie się.

Będę za Wami tęsknić :tak:

W tajemnicy Wam powiem: zaczynamy budowę.

Ooo
Dostałam na priva od Olli info że się jednak martwicie. Kochane jesteście!
U nas wszystko w porządku. Zosi odchorowywanie szczepionki było jednodniowe i zaraz przeszło. Mała jest coraz bardziej 'żywotna' w dzień i coraz mi trudniej wygospodarować czas na net zwłaszcza ze względu na powyżej opisaną okoliczność.

Uffff...ciesze sie ze Zosienka zdrowa.Juz mialam czarne mysli ,kamien z serca Efilo!
Szczesciarze z Was,wijecie nowe gniazdko!Cudnie:)))

Kachasku Gratki Wilkie - supermenka jestes! Geniuszu:-D jeden - Misiek ma to chyba po Tobie - nawiazuje do pisania nozkami...

Ollu- pisz co u Ciebie...Niestety nic nie moge poradzic...:no:jak mala byla chora to jadla:tak: ....

reklama
co do pisania nóżkami, to on chyba chciał mnie usilnie odciągnąć od kompa;-)
dzięki za gratki:tak: będzie numer, jak mi stypendium nie dadzą:szok:

Do góry