reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Szopka aaaa w domu jezdem caly czas tylko ze niezle w dupe dostaje od mago dzieciecia heheehe
Amelka rosnie w szerz,zajada sie zupkami i kaszka,smieje sie w glos i ryczy tez w glos i nawet glosniej hihi.Tesknie strasznie za Wami wszystkmi ale coz...jestem mama na pelny etat.Byle do Polski ufff :)))

Caluje Was mooocno!!!

Dziagud kochana krew mi sie zmrozila w zylach jak troszke nadrobilam zaleglosci!Biedny Madzik!!!Ciesze sie ze wraca do zdrowia.

Wszystkim chorusiom zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj Toska!! Pochwal się swoją pociechą.

Dziewczyny... to oznacza że przez tyle czasu byłyśmy... obserwowane :-D

:-)
proszę mnie tu o nic nie podejrzewać, byłyście tylko .....czytane;-)
swoją drogą to bardzo ciekawa lektura.

Mam do Was pytanie: czy Wam też tak strasznie wypadają włosy????
ja już prawie nic nie mam na głowie:szok:
kiedyś denerwowałam się na swojego kota, ze tak gubi sierść, a teraz moge z nim konkurowac

a co do mojego słodaska (który własnie próbuje siły swojego głosu - ciekawa jestem kiedy zachrypnie) to nazywa sie Staś, urodził się 25.czerwca, po dość krótkim i mało bolesnym porodzie:-) (to chyba dzięki temu, że przez całą ciąże obiecywałam mu samochód na 18tke, jak szybko ze mnie "wyjdzie":-p, no i najwyraźniej zadziałało)

Oj Blanes, Blanes przecież wyraziłam już chęć napicia się wkładki :-D
dobra dam Ci spokój, bo będziesz mieć koszmary. A co do wkładki to nie wiem czy ma dużo wit. C, ale na pewno pomaga na różne dolegliwości, może nerkom też ulży :-D

Esia - urosept to ziółka wiec trudno zeby mial jakas rewelacyjna skutecznosc na infekcje bakteryjna. Mnie w ciazy pomogl ale nie bylo to nic zaawansowanego. Swoja droga pisze na ulotce zeby w ciazy nie jesc bo niebadany. A nalezy do grupy I (czyli mozna jesc bez obaw). Dziwne.
Dziwne, ale z tego co pamiętam, to na kwasie foliowym, też jest coś podobnego. Nie mam pewności może to na innym leku, ale wiem, że już kiedyś, będąc w ciąży, przeżyłam zdziwko, kiedy wykupowałam lek od gina, a tu taka informacja w ulotce :szok:
Witam,

jestem mamą czteromiesięcznego łobuziaka i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Wstyd się przyznać, ale podczytuję Was już od ponad roku, odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi, żeby się zarejestrować:zawstydzona/y:

W końcu wczoraj postanowiłam to zmienić (to chyba te nieprzespane noce mają taki wpływ na człowieka). :-)
Witaj Toska, mam nadzieję, że będziesz z nami pisać :-)

a co do mojego słodaska (który własnie próbuje siły swojego głosu - ciekawa jestem kiedy zachrypnie) to nazywa sie Staś, urodził się 25.czerwca, po dość krótkim i mało bolesnym porodzie:-) (to chyba dzięki temu, że przez całą ciąże obiecywałam mu samochód na 18tke, jak szybko ze mnie "wyjdzie":-p, no i najwyraźniej zadziałało)
No i czemu wcześniej się nie ujawniłaś z tym pomysłem:wściekła/y:, ja nic mojemu terroryście nie obiecywałam i "wyskakiwał" 12 godzin, co raczej lekkie i bezbolesne nie było :eek:

Witaj Toska, mam nadzieję, że będziesz z nami pisać :-)

No i czemu wcześniej się nie ujawniłaś z tym pomysłem:wściekła/y:, ja nic mojemu terroryście nie obiecywałam i "wyskakiwał" 12 godzin, co raczej lekkie i bezbolesne nie było :eek:[/quote]

Widzę, że nie tylko my mamy małego terrorystę pod dachem. :-)
Nadalismy mu już nawet ksywkę Osama;-)

reklama
Do góry