Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witaj Toska!! Pochwal się swoją pociechą.
Dziewczyny... to oznacza że przez tyle czasu byłyśmy... obserwowane![]()

, no i najwyraźniej zadziałało)dobra dam Ci spokój, bo będziesz mieć koszmary. A co do wkładki to nie wiem czy ma dużo wit. C, ale na pewno pomaga na różne dolegliwości, może nerkom też ulżyOj Blanes, Blanes przecież wyraziłam już chęć napicia się wkładki![]()

Dziwne, ale z tego co pamiętam, to na kwasie foliowym, też jest coś podobnego. Nie mam pewności może to na innym leku, ale wiem, że już kiedyś, będąc w ciąży, przeżyłam zdziwko, kiedy wykupowałam lek od gina, a tu taka informacja w ulotceEsia - urosept to ziółka wiec trudno zeby mial jakas rewelacyjna skutecznosc na infekcje bakteryjna. Mnie w ciazy pomogl ale nie bylo to nic zaawansowanego. Swoja droga pisze na ulotce zeby w ciazy nie jesc bo niebadany. A nalezy do grupy I (czyli mozna jesc bez obaw). Dziwne.

Witaj Toska, mam nadzieję, że będziesz z nami pisać :-)Witam,
jestem mamą czteromiesięcznego łobuziaka i chciałabym dołączyć do Waszego grona.
Wstyd się przyznać, ale podczytuję Was już od ponad roku, odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, ale jakoś zawsze brakowało mi odwagi, żeby się zarejestrować
W końcu wczoraj postanowiłam to zmienić (to chyba te nieprzespane noce mają taki wpływ na człowieka). :-)
No i czemu wcześniej się nie ujawniłaś z tym pomysłema co do mojego słodaska (który własnie próbuje siły swojego głosu - ciekawa jestem kiedy zachrypnie) to nazywa sie Staś, urodził się 25.czerwca, po dość krótkim i mało bolesnym porodzie:-) (to chyba dzięki temu, że przez całą ciąże obiecywałam mu samochód na 18tke, jak szybko ze mnie "wyjdzie", no i najwyraźniej zadziałało)
, ja nic mojemu terroryście nie obiecywałam i "wyskakiwał" 12 godzin, co raczej lekkie i bezbolesne nie było 
, ja nic mojemu terroryście nie obiecywałam i "wyskakiwał" 12 godzin, co raczej lekkie i bezbolesne nie było
[/quote]