Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ponieważ jestem po zabiegu kolejnego palucha (u drugiej nogi) i nie bardzo mogę chodzić, a o kulach nie potrafie nosić dziecka na rękach chciałam położyć Michała spać do siebie do łóżka. a tu dupa
zasnął dopiero w łóżeczku
trudno, jakoś w nocy do niego wstanę, a potem zostawię u siebie
), jest w ciągu dnia z Babcią - i chyba zniosła naszą (moją i jej) rozłąkę nie najgorzej (serce mi z radości pęka jak wracam do domu i widzę jej uśmiechy na mój widok !!! 
z żalu za to mi serducho pęka jak rano muszę wyjść...... )

z usypianiem w dzień jest jeszcze kiepsko, bo trzeba go ponosić i poprzytulać przed spaniem żeby się wyciszył, ale śpi w łóżeczku (staram się go odkładać jak jeszcze nie śpi) przytulony do osiołka (kwadrat z materiału z główką na środku), w sumie osiołek zakrywa buźkę
on się nie naprawił, on się udoskonalił
Isztar nie ma sprawy, jakoś tak wyszło że moja Laurka jeszcze kawalera nie znalazłaKotek zdjęcie Laury boskie, jakbyś szukała porządnego zięcia to ja mam w domu małego pudziana;-)

.Nunadziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało
.Oleola witaj serdecznie:-). Co do suwaczka tu masz instrukcje wklejania:Witam wszystkie czerwcowe mamy.
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkoluZ kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
- 3 dni nie było mnie na forum, a dziewczyny znów naprodukowały aż 5 stron.

Chciałam dziś popracować nad suwaczkiem, ale jak zaczęłam nadrabiać zaległości w czytaniu to już mi się odechciało.
Chyba poproszę męża, bo jemu to zajmie chwilę a ja chyba bym musiała spędzić pół nocy (jestem antytalencie komputerowe).