reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Sayuri na te 5 miesiecy
016.gif

U mnie bardzo przykry dzień, dzisiaj w nocy odeszły wody mojej szwagierce-17 tydzień ciąży. Od rana ma wywoływane poronienie. To była ciąża bliźniacza-nie mogę sobie znaleźć miejsca, zbiera mnie na wymioty z nerwów...ciężkie jest życie i niesprawiedliwe!!!

Ohhhh Siwucha...tak bardzo mi przykro...brak slow na taka niesprawiedliwosc..naprade.
Sle duzo cieplych mysli...caluje mocno !

Dzięki dziewczyny-już po.... teraz czeka ją łyżeczkowanie. Sama wiem co to poronienie ale ja juz mam Wiktorka a Kasi(szwagierki) to pierwsza ciąża była. Tak się cieszyłyśmy, śmiałyśmy się żee Wiktor będzie głównym dowodzącym jak się maluchy urodzą....
Przykre to wszystko....ale muszę (jak tylko się z Kasią zobaczę) dodawać jej siły a nie tak smęcić

reklama
Do góry