Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) i słodko zasnął... A mi już lekko słabo, jak pomyślę o nocce..
No i dupa blada
Obawiam się, że cudowne działanie Sinlacu jest takie, jak u toski :-( Przed chwilą obudził się z rykiem i rzucił na cyca - ssał mega intensywnie prawie 10 minut (jak na niego to szok) i słodko zasnął... A mi już lekko słabo, jak pomyślę o nocce..
Idę spać... Może jakąś godzinkę załapię, zanim zacznie się cyrk![]()
trzymam kciuki.

.
), baczków (grających jakby maiły za chwilę paść baterie), ubranek i gryzaków po sanki (na które pewnie prędko nie wsiądzie). Nie wiem gdzie ja te wszystkie rzeczy będę trzymać ??? i tak już mi brakuje miejsca. A co będzie na Boże Narodzenie
. Dzisiaj przewinęła się tylko najbliższa rodzina a w święta spotykamy się zazwyczaj w szerszym gronie. Jak tak dalej pójdzie to chyba za 2 lata dostaniemy samochód - prawdziwy!!! 

Chodzi o Sinlac czy może wszystkie kaszki ?? dzisiaj będzie teściówka, to podpytam jej ;-)
a myślałam, że to tylko moja rodzinka tak sobie wymyśliła ;-) na studiach, na angolu opowiadałam o tradycji tego dnia i gościówka była nieźle zszokowana, że prezenty daje
sie do butów (dokładnie wyczyszczonych, jako młodziak wykorzystywali mnie wszyscy w rodzinie ;-)) 
JOLU a nie jesteś czasem kuzynką mojego taty ;-) bo by wychodziło, że jestem kuzynką Maksia i Jacusia
Kaszki nie powinno poddawać się na nocChodzi o Sinlac czy może wszystkie kaszki ?? dzisiaj będzie teściówka, to podpytam jej ;-)
ale faux pas
wybacz, dopiero wstaliśmy z Antkiem ;-) tomna nie jestem
kawa jeszcze nie działa ;-)
no, ale mój Maciuś też nic nie znalazł w bucie ;-) trzeba by mu coś skromnego kupić :-) tylko Antek dostał prezencior ;-)
ha !!! a kogo to ja tutaj znalazłam;-) witam wszystkie zaginione, zagubione i te ukryte ;-) każda wie, o kogo chodzi
![]()
ELFIK widzę, że twoja Zosieńka zdrowiusieńka ;-) a mamunia ... zapracowana ??? i także zdrowa ???
Nie dziwię się wam, dziewczynki, że tutaj jesteście. Sama bym zwiała od tamtych czerwcówekjakoś obco zaczęłam sie tam czuć, to już nie to samo
i brak mi czasem fachowej, normalnej i rzeczowej rozmowy, a nie takie pindolenie o bezsensolach i udawanie, że to super zabawne :-(
![]()

A co do Twojego opisu pieluszkowego prezentu to o mały włos nie obudziłam Zosi. Przy zamiarze ucieczki spadłam z kanapy.
Sanki mnie rozwaliły
. Swoją droga dlaczego miałby na nie nie wsiąść jeszcze tej zimy? Wszystko przed Wami. Mojego Tomka tata wioząc sankami zgubił po drodze. Na szczęście załapał po jakimś czasie i się wrócił. Tomek grzecznie leżał w zaspie.