Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)Emilla - teraz dopiero zobaczylam twoja wypowiedz odnosnie snu. Dziekuje bardzo. Wiesz co... no chyba masz racje, ja mala jeszcze nei wyprowadzilam z niemowlecego systemu, ale zaczynam od dzis - wieksza butla na noc i smok i soczek czychaja w pogotowiu - zobaczymy czy zadza egzamin![]()
Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma. Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność
. Dostał co prawda od Gwiazdora huśtawkę, ale jeszcze tak dobrze nie siedzi, żeby spędzić w niej dłuższą chwilę. Jak go posadzę w krzesełku do karmienia, to od razu domaga się jedzonka (całkiem słusznie zresztą ;-))
Nie wiem co mam zrobić![]()
Toska dzieki za pomysla z kroplami bo ja juz cala posraniutka przed srodowym lotem.
Caluski!!!

Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma. Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność
. Nie wiem co mam zrobić
![]()

. Teraz masz babo placek;-)My też się dołączamy :-)sto lat dla Maksia i Zuzi na te 7 miesiączków![]()