Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ponoć hydroksyzyna dobrze się sprawdza jak się idzie na imprezę;-) męża ciotka (ta pediatra) już prawie 30 lat temu poczęstowała swoje małe wtedy dzieci, żeby mogła wyjść wieczoremizka, jak my lecieliśmy ze Staśkiem na wyspy Cabo Verde (7,5 godzinny lot) nasza pediatra poleciła i przepisała nam kropelki Hydroxyzinum.
Staś (jako jedyne dziecko w samolocie) przespał cały lot
W drodze powrotnej obdarowałam kropelkami reszte maluchów, dzieki czemu cały samolot mógł w ciszy pospać
Polecam!!!
my mamy do ok.11,5 kg więc jescze jest (w miarę) ok. w miarę, bo Michaś ma tyłek już prawie na podłodzeJa tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma. Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność
. Dostał co prawda od Gwiazdora huśtawkę, ale jeszcze tak dobrze nie siedzi, żeby spędzić w niej dłuższą chwilę. Jak go posadzę w krzesełku do karmienia, to od razu domaga się jedzonka (całkiem słusznie zresztą ;-))
Nie wiem co mam zrobić![]()

i my się przyłączamy do życzeństo lat dla Maksia i Zuzi na te 7 miesiączków![]()
eh, ci nauczycieleIsztar chora jestem, więc jeszcze do końca tygodnia w domku :-);-)
Zresztą potem dwa tygodnie do pracy i znowu dwa tygodnie urlopu![]()

- przecież troszkę Cię już znamy hahaha.
OBY