reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anni
nie ma za co :-).
Życzę dużo cierpliwości bo nie każde dziecko tak łatwo daje się przestawić, ale na pewno Ci się uda.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 7 MIESIECZNIAKÓW

A tak przy okazji właśnie sobie przypomniałam, że jak w nocy młody obudził się o stałej porze na żarełko to włączyłam taki wentylator co to buczy i huczy i sie młąy dał oszukać hehe, zasnął na następne 2 godziny
Moze to bdzie dobry sposób żeby oduczyć miska od tego budzenia się w nocy

Dzagud ja sie pisze!
Boze jakie one piekne
tylko czy wlasciciel pomoze w zalatwieniu formalnosci by je przetransportowac do Angli...hehhehe

jaki jest kierunkowy na warszawe?

Jolka, mnie kiedyś przeszło przez głowę żeby iść na pedagogiczną, ale szybko mi to wybito z głowy. Zacytuję Monię, SZACUN :-D

Dzagud, no ja też dostałam tą informację :szok:, gdyby nie to że jest podejrzenie alergii na sierść to brałabym wszystkie :-)

anni, ty nic nie piszesz jak po rozmowie z małżem?

Wielkie naj dla naszych dorosłych maleństw.
Jezooo jak ten czas zasuwa!!!!

P.S. Po pobycie w pracy nie wierzyłam że uda mi się Was nadrobić. Ufff...

reklama
Dzagud koleżanka pyta gdzie są te pieski. w Warszawie?

Blanes aleś się rozszerzyła

anni po "mój Grześ" (czy jakoś tak to było) na n-k domyślam się, że jest ok:-)

Do góry