Emmila
Fanka BB :)
Faceci czasami tak mają, myślą...
problem z facetami polega na tym że oni nie myślą. WCALE
wg nich to SAMO SIĘ ROBI
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faceci czasami tak mają, myślą...
![]()
problem z facetami polega na tym że oni nie myślą. WCALE
wg nich to SAMO SIĘ ROBI

A skąd!Chyba ze to tylko dla uprzywilejowanych ?![]()
Nie sądziłam, że w ciągu tak krótkiego czasu jest możliwa tak daleko idąca zmiana - i to bez skutków ubocznych (nie ma żadnych lęków ani dziwnych zachowań Piotrusia).
Pomaga wyłącznie asertywność - ja mówię z szerokim uśmiechem "gościom już pięknie dziękujemy" 
No jak tylko zostawię męża samego z małym, to zazwyczaj jak wracam, to Wojciu siedzi u babci na dole, bo np. jak tłumaczy się mąż musiał z toalety skorzystaćagik głowa do góry,
Pogadaj z mężęm, moim zdaniem szczera rozmowa to najlepsza metoda na uniknięcie niepotrzebnych nieporozumień i kłótni. Może nie zdaje sobie sprawy, że Ci ciężko. Faceci czasami tak mają, myślą, że opieka nad dzieckiem to bułka z masłem. Najlepiej w takiej sytuacji zostawić tatusia na cały dzień ze słodaskiem
a jeżeli chodzi o reakcje męża na smak zupki, to obstawiam oliwę
, a ja to do kibelka niby chodzę z małym na plecach 

Oleola to wszystkiego najlepszego z okazji 7-miesięcznicy porodu.:-) I wielka buzia dla Amelki.
Ja jakoś tak z tym gotowaniem też się nie mogę zdecydować. Śledzę te przepisy, mam dobrą wolę, nawet ugotuję, a potem stwierdzam że to niedobre (mnie nie smakuje), więc pewnie coś źle zrobiłam i większość ląduje w kiblu. Ostatnio tak się stało z zupką ugotowaną na cielęcince - i z oliwą właśnie, może dlatego mi nie smakowała.Więc póki co zostaję przy słoiczkach, lub ewentualnie już rozpoczynam ostrożnie normalne jedzenie (zupki przed zaprawieniem i zasmażeniem). .