reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

d030.gif
efilo
ja kliknęłam
g045.gif

reklama
Ojj Esiu - wyslalam - wysle jeszcze raz. Co do Majeczki no ja rycze jak bob - i winie sie ze nie wplacilam nic na ich konto:wściekła/y: Moze gdyby miala operacje wczesniej ... ach gdyby...:no: Nie moge uwierzyc i nie wyobrazam sobie co przechodza jej rodzice - po takiej walce!

Boże jakie to straszne. Nigdy nie zrozumiem dlaczego tak się dzieje na świecie. Nikt nie zasługuje na cierpienie a biedne bezbronne dzieci tym bardziej!!!
Życzę rodzicom Mai dużo siły.
Ja bym jej chyba nie miała...

spędziłam pół nocy nad łóżeczkiem Stasia patrząc na niego i dziękując temu na górze, że jest i, że jest zdrowy.
tak mi strasznie szkoda rodziców Majeczki....
mi by pękło serce jakby się coś stało Stasiowi
i znowu potwierdza się, że to co w życiu najważniejsze to zdrowie. jak się jest zdrowym/najbliżsi są zdrowi, to ma się już baaaaardzo dużo. i to trzeba doceniać.

lęcę, dzisiaj mamy chrzciny Stasinka......
miłego dnia dziewczynki

Patuniu
nasze dzieci mają już 7 miesięcy. Wierz mi że nawet najdrobniejsze z naszych kruszynek nie wejdą w newborn czy 0-3 miesiące :-D

reklama
OleOla, Gingeros, Emmila, Melasa macie dostęp do zamkniętego. Miłego buszowania :-)

jeju dzieki, ale oświećcie mnie gdzie to sie wchodzi .... bo ja patrze i nic nie widze.... jakaś niekumata jestem ....
k030.gif

Pisz Gingeros pisz. Życie tak jest ułożone, że ma się kręcić dalej niezależnie od wielkości tragedii jakie się dzieją...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry