isia_83
Fanka BB :)
Dzagud, postraszyłaś mnie!!
Jak do jutra nie przejdzie to idziemy do tego lekarza znów, biegniemy nawet!!
No a co do wakacji to superrr, świetna sprawa! My też planujemy nad nasze morze w tym roku, ale nie pomyślałam nawet, że to już mogę sobie zarezerwować :-):-) Zaraz sprawdzę tę miejscowośc:-)
Jak do jutra nie przejdzie to idziemy do tego lekarza znów, biegniemy nawet!! No a co do wakacji to superrr, świetna sprawa! My też planujemy nad nasze morze w tym roku, ale nie pomyślałam nawet, że to już mogę sobie zarezerwować :-):-) Zaraz sprawdzę tę miejscowośc:-)

Wybacz, plz.... Ale gór też nie lubię.
Ja jestem człowiek nizin i najbardziej lubię morze. Może dlatego, że w jeziorach jakoś nie lubię się kąpać, bo tam kupa roślin i zawsze coś mnie za nogi łapie. Bleeee.
Dlatego wolałam wcześniej zarezerwować. Znalazłam takie miejsce, gdzie za osobę dorosłą płaci się za pokój z balkonem 45 zł, a bez balkony 42 zł, za Weronikę pół ceny, a za Magdę 5 zł i jeszcze dostanę dla niej łóżeczko turystyczne. Wygląda superowo, nowe miejsce - zbudowane w 2005 r., opinie ok, więc naprawdę nie mogę się już doczekać.

(za którą.... patrz jak wyżej
), więc to też był żaden odpoczynek. A poza tym, Magdzie z uwagi na jej dolegliwości przyda się nasze polskie nadmorskie powietrze. Znalazłam fajne (mam nadzieję) i wcale nie za drogie miejsce - z opinii wynika że ludzie są zadowoleni. Na przełomie lipca i sierpnia jedziemy sobie do Chłapowa. Jupiiiii! Już się nie mogę doczekać!!! Chyba zmienię sobie na razie suwaczek z odchudzacza (bo nic mi na razie nie idzie
od 4 cała trójeczka w jednym łóżeczku leżała i marzyła o śnie. Antonek popłakiwał, spać nie mógł, ja go tuliłam, kołysałam, Maciek próbował przekimać jakoś. Dopiero po posmarowaniu dziąsełek tym mocnym specyfikiem Antonkowi udało zasnąć się na 45 minut. Wstał rześki jak po całonocnym śnie ;-) wczoraj kawę wciągałam jedną za drugą ;-) koło południa znalazłam przyczynę - druga jedyneczka na dole
muszę coś wykombiniwać by w poprzek nie szedł, a spał normalnie ;-)