A
agik25
Gość
No kobitki, raczej wszystko jest na dobrej drodze z wyjazdem nad morze. :-):-):-)
Małż powiedział, że po prostu się musi w pracy zapisać na ten okres na wolne i po sprawie;-)
Także wstrzymamy się do poniedziałku żeby na 100% już wolne załatwił i dzwonimy do tych przemiłych państwa od kwatery

Anni a dużo jest jeszcze wolnych pokoi? Ahhh już się nie mogę doczekać, a Dzagud z tym pomysłem wypadu same na miasto to trafiłaś w 10 

Dziewczyny, dziewczyny, te co nie mogą, postarajcie się jakoś!!! Będzie super fajowsko

...no chyba że pogody nie będzie 
P.S. Znajomi namawiają nas na Chorwację, ale mi się to za daleko z takim maluchem wydaje
i powiem szczerze, że bałabym się jechać z małym. Myślę, że z takimi zagranicznymi wypadami wstrzymamy się chociaż do przyszłego roku.
Małż powiedział, że po prostu się musi w pracy zapisać na ten okres na wolne i po sprawie;-)
Także wstrzymamy się do poniedziałku żeby na 100% już wolne załatwił i dzwonimy do tych przemiłych państwa od kwatery

Dziewczyny, dziewczyny, te co nie mogą, postarajcie się jakoś!!! Będzie super fajowsko

P.S. Znajomi namawiają nas na Chorwację, ale mi się to za daleko z takim maluchem wydaje