Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego
To zmykam ;-)
Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie..
[ quote]
No nie :-), na KULu tym bardziej....
A do kujonów nie należałam niestety, po prostu tylko ścisły umysł mam![]()
Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )

Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie..
Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?
Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )
W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie
Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam 
ja akurat finanse, więc kier ekonomiczny;-) na germanistyce ststystyki nie miałamTak jak czytam wasze posty to nasuwa mi się pytanie - czy połowa forum studiuje/studiowała ekonomię?Czy to taki "powszechny" przedmiot na wielu kierunkach? Ja statystykę wspominam bardzo miło (zwolnienie z egzaminu
).![]()