reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Emmila statystyka jest na wielu kierunkach, wiem bo często udzielam korepetycji ;-):tak: nawet na Akademii Rolniczej mają :-D

reklama
O kurka, ale mam nadrabiania :szok: To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
Piotruś już prawie w porządku (sporo spał w dzień - odzyskiwał siły), ja troszkę gorzej - kaszel wyrywa mi kawałki mnie :baffled: No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego :tak: To zmykam ;-)

Esia, super że już jesteś. Tęskniłyśmy za Tobą....
Fajnie że Piotruś odzyskuje siły i nic poważnego się nie stało.:tak:

Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie.. :-D

Esia
dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?

Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )

Dzięki
f010.gif

szopka na szczęście moja mama mogła przyjeżdżać codziennie, bo byłoby strasznie ciężko...
Nie wiem co jest z Czarkiem :szok: Doczytam na pewno, póki co trzymam kciuki, żeby zastrzyk był już ostatni! :tak:

Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie.. :-D

Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?

Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )

Kup dziecku krem Emla (na receptę) i już nigdy nie poczuje kuju :)

Dziś w nocy problemy żołądkowe. Od 23 miał już 4 kupony i 2 razy wymiotował :-( Nie wiem co mam robić. U nas lekarza brak :wściekła/y: W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie :no: Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam :no:

reklama
Tak jak czytam wasze posty to nasuwa mi się pytanie - czy połowa forum studiuje/studiowała ekonomię? :confused: Czy to taki "powszechny" przedmiot na wielu kierunkach? Ja statystykę wspominam bardzo miło (zwolnienie z egzaminu
e030.gif
).
ja akurat finanse, więc kier ekonomiczny;-) na germanistyce ststystyki nie miałam:-D

jolu niestety nie pomogę, bo się nie znam, ale życzę duuużo zdrówka Maksiowi
Esiu też wracaj do zdrowia i nie wypluwaj kawałków siebie
u mnie jakby lepiej, oby tak dalej:tak:

Do góry