reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Jolka, zdrówka dla Maksia
. Biedaczek, musiał się strasznie wymęczyć w nocy
Esiu, zdrówka dla Ciebie
Szopka, mam nadzieję, że u Carka było już ostatnie "kuj"
A u nas masakra od 2 dni- ząbkowanie na maxa
. A ja padam na pysk, jestem zmęczona po pierwszym intensywnym tygodniu pracy i jeszcze te zębiska, które nie chcą wyjść bezboleśnie. Dobrze, że nocki w miarę ok. Tak mi szkoda Karolki, nawet nie da sobie posmarować dziąsełek, muszą ją chyba strasznie boleć.:-(Pomocy !!!!
Zaraz idę spać, bo padam na pysk
Ps. widzę, że dziś jakoś mało aktywnie na forum
Buziaki

Esiu, zdrówka dla Ciebie

Szopka, mam nadzieję, że u Carka było już ostatnie "kuj"

A u nas masakra od 2 dni- ząbkowanie na maxa

Zaraz idę spać, bo padam na pysk
Ps. widzę, że dziś jakoś mało aktywnie na forum

Buziaki
Kupiłam piramidkę. Jest to wieża firmy Lamaze. Składa się z 4 coraz większych kólek, które należy ułożyc we właściwej kolejności. Wieża kreci się wokól własnej osi wydając radosne dźwięki jak również po dotknięciu jej. najwazniejsze, ze Franka zainteresowała i ni jest za bardzo skomplikowana ;-) A To Franio i jego nowa wieża:

kachasek
matka-wariatka :)
Iszatr a są skomplikowane wieże-piramidki?;-) ja jeszcze nie kupowałam, ale jakiś czas temu kupiłam "kubek w kubek"
póki co ja ustawiam wieżę, Michał burzy jednym ruchem i bawi się kubkami;-) na op. było info, że od 6 m-ca, na stronce bobosklepu widzę, że napisali, że od 12go (chyba są bliźsi prawdy niż producent;-))

póki co ja ustawiam wieżę, Michał burzy jednym ruchem i bawi się kubkami;-) na op. było info, że od 6 m-ca, na stronce bobosklepu widzę, że napisali, że od 12go (chyba są bliźsi prawdy niż producent;-))
Uff... nadrobiłam czerwcówkoland - ależ się rozpisałyście
Ale dałam radę!
Fajne wakacje Wam się zapowiadają - zazdroszczę... U na - przez pracę Małża - niczego nie da się z dużym wyprzedzeniem zaplanować
Nawet jeśli wyjeżdżamy, to i tak w każdej chwili mogą kazać mu wracać... 
isia jak nauka spania? Udało Ci się przekonać małego Wańkę-Wstańkę do leżenia?
kachasek wierszyki bardzo mi się podobają
I gratuluję zdanej (i to w pięknym stylu!) statystyki!
Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej...
anni gratuluję firmy!
toska zaproszenie na kaffkę jak najbardziej interesujące
W poniedziałek wreszcie będzie wycena mojego "zonka" i pewnie wstawimy gdzieś auto na lifting...
jolka nie ma to jak pójść do lekarza i złapać tam nowe świństwo... Biedny Maksio
Monika wyklucia ząbka!
Iszatr wieża wygląda fajnie
Ja zasadzam się na taką samą jak szopka ale pewnie zainteresuje Piotrusia dopiero za kilka lat ;-)
Dziękuję za wszystkie dobre słowa i życzenia zdrówka dla Piotrusia i dla mnie - kochane jesteście
Dzisiejsza noc była dziwna
Postanowiliśmy powrócić do dobrych praktyk snu (nieco zarzuconych przez choróbska). Młody rozkwękał się koło północy, Małż dzielnie do niego wstawał. Ja położyłam się spać. Nianię wyłączyłam (na szczęście monitor oddechu był podłączony). No i koło 2 miał być cyc. Obudziłam się o 7.55
Młody zadowolony choć dość głodny...
Nie ma to jak zamknąć dwie pary drzwi, wyłączyć nianię i spać snem sprawiedliwego

Ale dałam radę!

Fajne wakacje Wam się zapowiadają - zazdroszczę... U na - przez pracę Małża - niczego nie da się z dużym wyprzedzeniem zaplanować

isia jak nauka spania? Udało Ci się przekonać małego Wańkę-Wstańkę do leżenia?
kachasek wierszyki bardzo mi się podobają

Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej...
anni gratuluję firmy!

toska zaproszenie na kaffkę jak najbardziej interesujące

jolka nie ma to jak pójść do lekarza i złapać tam nowe świństwo... Biedny Maksio

Monika wyklucia ząbka!

Iszatr wieża wygląda fajnie

Dziękuję za wszystkie dobre słowa i życzenia zdrówka dla Piotrusia i dla mnie - kochane jesteście

Dzisiejsza noc była dziwna

Nie ma to jak zamknąć dwie pary drzwi, wyłączyć nianię i spać snem sprawiedliwego

jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dziękujemy wszystkim ciociom za troskę 
Maksio czuje się już lepiej (w każdym razie nogawek od śpiochów już nie zapełnia
;-))
Tym razem mieliśmy tylko konsultacje telefoniczną, więc mam nadzieję, że już nic nie złapiemy ;-)

Maksio czuje się już lepiej (w każdym razie nogawek od śpiochów już nie zapełnia

Tym razem mieliśmy tylko konsultacje telefoniczną, więc mam nadzieję, że już nic nie złapiemy ;-)
E
efilo
Gość
Jola dużo zdrówka dla Maksia. I jak z Gastrolitem? Ja osobiście bym podała ale małymi porcjami.
Straszne gaduly jesteście - nie nadrobię
Iszatr - ja się właśnie nastawiam na zakup jakiejś zabawki ktora by wydawala dzwieki po nacisnieciu. A jednocześnie żeby nie miała żadnych wystających ostrych części jak ta co wyskakują spod klapki te zwierzaki. Może jakiś keyboard? Na razie jej pożyczymy taki dorosły - zobaczymy jak zareaguje.
Straszne gaduly jesteście - nie nadrobię

Iszatr - ja się właśnie nastawiam na zakup jakiejś zabawki ktora by wydawala dzwieki po nacisnieciu. A jednocześnie żeby nie miała żadnych wystających ostrych części jak ta co wyskakują spod klapki te zwierzaki. Może jakiś keyboard? Na razie jej pożyczymy taki dorosły - zobaczymy jak zareaguje.

reklama
E
efilo
Gość
Ja mam fioła na tym punkcie bo Zośka już dwa razy miała poważną biegunkę. No i wiem że takie ekscesy wpływają na równowagę elektrolityczną organizmu i powinno się uzupełnić to co dziecko straciło. Ale pewnie taki jeden dzień to nic strasznego.
Dobrze że się to nie ciągnie.
U nas trwało za każdym razem koło tygodnia :-(
Dobrze że się to nie ciągnie.