Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). Ja jestem dosyc zazdrosna osobka. Choc walczyla bym ze soba - bo starala bym sie nie przejmowac - ale znajac siebie...hehehe przejela bym sie. ;-)
.Nooo ale wydaje mi sie, ze G raczej nie nalezy do latwo zdradzajacych - choc ktoz to wie. Mojej kolezanki kuzynki maz po 18 latach malzenstwa zwial ze swoja assystentka - maja 3 dzieci i co... I przez 18 lat ona byla pewna, ze stanowia idealna pare. Moze stanowili - tylko cos mezowi nudno sie zrobilo. Zdarza sie..

i wypisywala mu, rozne rzeczy w koncu, ze zaczyna chodzic z jakims gosciem i planuja ciaze... i co on na to? (no co on na to? - nic). Z czatu wynikalo, ze G jej odpisywal grzecznie co 10 post. I tak dostal ode mnie opie...

ale to wszystko z miłości ;-) Maciek należy zdecydowanie do facetów niezdradzających
dzięki wychowaniu teściowej i genom teścia ;-)
z resztą teściowa mi nie raz mówiła, że faceci z ich rodziny to wierni jak psy ;-) patrząc na teścia i szwagra jestem o tym przekonana w 100% ;-) (obym nigdy się nie przejechała ;-)) no i generalnie ufam temu mojemu facetowi, ale podroczyć sie z nim też mogę ;-)
szkoda, że on o mnie nie jest zazdrosny
no, ale miałam kumpla z roku, który ostro do mnie zarywał i Maciek na samo imię TOMUŚ robił się czerwony
teraz role sie odwróciły ;-) muszę mu naopowiadać, że mam jakiegoś przystojniaka na siatce, może wtorkowie wieczory Maciejka spędząć będzie na namiętnym myśleniu o swojej cudownej żonie 
:-)
- bo ogolnie sie zgadzamy, ze mamy wiernych chlopow.