reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek i miłego dnia! :-)
Moje Słonko, po wczorajszej awanturze, dziś spało do 8.45 :szok: A o 10.15 zażądał drzemki i tak sobie kima :-)

reklama
Wszystkiego naj dla Maksia, Antonka i Madzi!:-)

Kachasku gratuluję, pisałam Ci już że zdolna bestia z Ciebie nie:-D.
no i my równierz zyczymy chorujacym dużo zdrówka:tak:.
Monika udanego wyjazdu;-).
Gingeros chciałabym żeby Laura jadła tyle co Antonek:tak:.
Gosia ale Liwia wyrosła, a oczka ma śliczne:tak:.
Agik egzamin na pewno zdany na 5;-).

Choruskom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i ślemy buziaczki :-):-):-)

Gosia Livka nie do poznania, ale piękna pannica ci wyrosła :tak::-)

U mnie pół rodziny aktualnie choruje, więc musieliśmy odłożyć w czasie podróż na Roztocze - moja mam właśnie wyszła ze szpitala po operacji, siostra też ( po urodzeniu synka), siostrzenica i jej tatuś mają grypę żołądkową, a siostra zwykłą - no katastrofa jakaś :no::eek::crazy:
Czarek zmienił się w wielkiego rykusia, chyba idzie parę ząbków naraz, a mi już kręgosłup odmawia posłuszeństwa, bo jedynie bujanie przez mamusię jest w stanie na chwilę ukoić jego cierpienia :baffled:

Dzięki za życzonka i nawzajem wszystkiego naj dla wszystkich ośmiomiesięcznych bąbelków.:-D

Cholera nadała z tymi chorobami. Widzę że prawie wszystkie dzidziulki dopadło:crazy:. U mnie nawet podwójnie, bo mi Weronika znowu zachorowała, tym razem na anginę. A do tego groziło że będzie też miała grypę żołądkową, bo właśnie panuje i początkowo wszystkie objawy na to wskazywały. Może to dobrze że się trochę wreszcie ochłodziło, to nam te mikroby wymrozi. I niech w końcu będzie WIOSNA!!!

Może to dobrze że się trochę wreszcie ochłodziło, to nam te mikroby wymrozi. I niech w końcu będzie WIOSNA!!!

Szwagierka moja w sanepidzie pracuje to trochę się zna na tych różnych zarazach i powiedziała, że musiałoby przynajmniej ze dwa miesiące pomrozić żeby te mikroby pozabijać, więc takie chwilowe ochłodzenie raczej nic nie da :baffled::angry:

Co do wiosny jestem ZA! Właśnie sobie obiecałam, że jak się skończy sesja, i Miś wyzdrowieje to będziemy sobie na dłuuugie spacerki łazić. Może nawet spróbujemy w spacerówce, żeby sobie dziecko już świat oglądało.:tak:

Witaj Ginerosku,a wiesz ze ukradli mi komórke,przed samymi swietami byłam tak roztargniona ze lece i zostawiłam ja w banku wróciłam po5min ale komórki juz nie było
Antonek rozkoszny

rzeczywiście strasznie tu cicho i pusto:eek::szok:

ja też tak na chwilę,
ostatnio mam dużo pracy i najnowsze odcinki gotowych na wszystko;-)
u nas wszytko ok, Staś zdrowy, grzeczny, w góle taki fajny chłopak z niego się robi (zakochałam się w nim po raz ....... nie pamiętam juz który:-D), jestem w szoku, że mam juz takie duże dziecko:-).

buziaki dla wszystkich i zdrówka dla chorych:tak:

Ależ przeciągi
k020.gif

Awaria jakaś była, czy co?

Ja też na chwilkę - po rocznej nieobecności wrócił nasz Przyjaciel i spędzamy z Nim max czasu. Bo zaraz wyjeżdża na dłuuugo do Szczecina :-:)-:)-(

reklama
po miesiacach zaniedban udało nam sie uzupełnic galerię, więc zaparaszam dziewuszki:)
jeśli chodzi o zdrowie... nocóz krtan Eryka nawraca sie notorycznie i leczymy objawowo... bardzo mi z tego powodu smutno ale chyba musimy nauczyć sie z tym życ na hcwilę obecną... już nawet zastanawiam się nad jakimś bioenergoterapeuto, co myslicie o medycynie niekowencjonalnej w takich przypadkach gdy konwencjonalna może byc albo drstyczna (całkowite znieczulenie w celu zbadania krtani- bardzo odradzane..) albo tylko objawowa?

Do góry