Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
anielap właśnie mi lekarka powiedziała że lepiej by było zmienić przed rokiem, bo jak się dziecko przyzwyczai to są problemy ze zmianą
a czym u was się objawiała skaza??? i skąd wiesz teraz, że po podaniu zwykłego mleczka nie jest dobrze (jakie były objawy)?

Czapkę (i okularki też) kupiliśmy w Decathlonie - to jest taka specjalna, z materiału zatrzymującego szkodliwe promieniowanie (w każdym razie, tak głosi ulotka, więc wierzę ;-)).(Gdzie kupiłaś tą czapkę?)

Polecam Prezenty - Ministerstwo Gad�et�w. - sporo niezłych pomysłówDZIEWCZYNY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
Moj brat konczy 40 lat i nie mam bladego pojecia co mu daw w prezencie. Pomózcie

Co gorsza - ja teżI co śmieszniejsze, w ogóle bym Go nie poznała w tym ekwipunku!![]()

Ja mam totalny zakaz kupowania biżuterii (mam jej stosy) zwłaszcza, że poza kolczykami nic nie noszę 
bo lifting auta się przedłuża
Wrrr...
;-)
Jestem w szoku
Szok, ze skaza ujawnila sie dopiero po pol roku...No i jeszcze inny problem mamy...przeczytalam ostatnio w necie o zlapianiu/zrastaniu warg sromowych u dziewczynek..no i oczywiscie zajrzalam, co tam u Misi...a tam...zrosniete tak, ze nawet otworka na siusiu nie widac
No ale juz po wizycie u ginekologa i smarujemy mascia specjalna..jak sie w ciagu 2 tyg nic nie rozlepi to bedzie miala zabieg w znieczuleniu w czd:-(
Mi wczesniej do glowy nie przyszlo, zeby sie w ta czesc Misi wpatrywac, a widac trzeba bylo
No ale zaden lekarz tez tego wczesniej nie zauwazyl a troche tych ogledzin bylo (chocby w szpitalu po porodzie...)...