Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anielap właśnie mi lekarka powiedziała że lepiej by było zmienić przed rokiem, bo jak się dziecko przyzwyczai to są problemy ze zmianą
a czym u was się objawiała skaza??? i skąd wiesz teraz, że po podaniu zwykłego mleczka nie jest dobrze (jakie były objawy)?

Czapkę (i okularki też) kupiliśmy w Decathlonie - to jest taka specjalna, z materiału zatrzymującego szkodliwe promieniowanie (w każdym razie, tak głosi ulotka, więc wierzę ;-)).(Gdzie kupiłaś tą czapkę?)

Polecam Prezenty - Ministerstwo Gad�et�w. - sporo niezłych pomysłówDZIEWCZYNY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
Moj brat konczy 40 lat i nie mam bladego pojecia co mu daw w prezencie. Pomózcie

Co gorsza - ja teżI co śmieszniejsze, w ogóle bym Go nie poznała w tym ekwipunku!![]()

Ja mam totalny zakaz kupowania biżuterii (mam jej stosy) zwłaszcza, że poza kolczykami nic nie noszę 
bo lifting auta się przedłuża
Wrrr...
;-)
Jestem w szoku
Szok, ze skaza ujawnila sie dopiero po pol roku...No i jeszcze inny problem mamy...przeczytalam ostatnio w necie o zlapianiu/zrastaniu warg sromowych u dziewczynek..no i oczywiscie zajrzalam, co tam u Misi...a tam...zrosniete tak, ze nawet otworka na siusiu nie widac
No ale juz po wizycie u ginekologa i smarujemy mascia specjalna..jak sie w ciagu 2 tyg nic nie rozlepi to bedzie miala zabieg w znieczuleniu w czd:-(
Mi wczesniej do glowy nie przyszlo, zeby sie w ta czesc Misi wpatrywac, a widac trzeba bylo
No ale zaden lekarz tez tego wczesniej nie zauwazyl a troche tych ogledzin bylo (chocby w szpitalu po porodzie...)...