Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja jestem zadowolona z zakupów u nich - dlatego polecamEsia - stronka ktora podalas nalezy polowicznie do mojego kumpla ( no ... ex-sympatii... - sympatia za duzo powiedziane) hehehe a ja mu rok temu tluklam do glowy, ze glupotami sie zajmuje - a tu prosze juz jego stronka jest znana no fiu fiu. Musze mu zaraz chyba napisac noooJestem w szoku
![]()
(może mi jakąś zniżkę na następny raz wynegocjujesz... ;-)
)
były małe niedociągnięcia ciążowe (m. in. coś takiego: jak będziesz mieć skurcze co 40 sekund to powiedz i pojedziemy do szpitala ;-)
), ale tak generalnie fajny film! i tak jakoś na serduchu mi sie milej zrobiło
spodziewałam się, że film będzie po polskiemu i będe mogła sobie posłuchać jak Antonek będzie szalał. No i oczywiście było część napisów, ale dzięki bogu na tyle łatwy angielski, że mogłam zrozumieć ;-) przy skupieniu oczywiście 
Ant zawsze tak stęka do dziadka i tym samym doprowadza dziadka do pulsującej żyłki 

może być chłodniej, ale po jasną cholerę wieje
zwieje nas dzisiaj na spacerze :-(
no, to teraz ci sie zacznie ;-)
tylko boli troszkę jak go przez zapomnienie odginam
oby do wtorku przeszło, bo trza jakoś znowu pograć ;-)
trzymamy kciuki, by bez zabiegu było ;-)
Wczoraj dzwoniłam do małzonka i sam powoli ma dosc jak dostałby konkretna prace to wraca,trzymajcie kciuki moze poswietach cos sie wyjasni