Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Daj znać kiedy nowinę potwierdzi lekarz. Jak się czujesz? :-):-):-)
(napisałam ci pw)

... wczoraj zginął w wypadku mój Szwagier - a jeszcze w piątek był na urodzinach Weroniki bo to jej Chrzestny. I tak szczerze mówiąc nie nadaję się do niczego...
w sobotę położyłam Antonka na poranną drzemkę i od razu zasnął, bez ani jednegojęku
Maciek był w wielkim szoku
jak Antonka wyszkoliłam ;-) wczoraj wieczorem Maciek miał za zadanie uśpienie Antonka (we wtorek idę na siatkę i chcę by bes histerii odbyło się zasypianie) i Antonek raz jęknął, bo nie taką pozycję tatulo mu zaproponował ;-) i zasnął
oczywiście Maciejka
i przyznał rację, że warto było ogłuchnać na kilka dni ;-)
bosze, za dwa tygi Filipek kończy roczek
pamiętam jak urodził się i z wielkim brzuchem jechałam go oglądać
a teraz z moim Antonkiem bawił się
i przez 10 minut spokojnie wyrywali sobie jedną zabawkę ;-) poszliśmy na spacer do parku ;-) jak przyjemnie spotkać się z innymi rodzicami ;-)
). Pytaliśmy się dlaczego zwolnili nianię, a oni nam opowiedzieli kilka historyjek
masakra
między innymi zmuszała Filipka do jedzenia - otwierała mu na siłe buzię i wpychała jedzenie
teraz nie dziwię się, że Filipek jest strasznym niejadkiem 

pierwszy miesiąc teściowa (wzięła już urlop ;-) od drugiego miesiąca moja mama - pracująca emerytka (wzięła urlop bezpłatny i bezterminowy ;-))Gingeros Kto będzie z Antonkiem gdy pójdziesz do pracy?
Tylko nie wiem jak się pozbyć tych wszystkich pobudek, bo właściwie do uspokojenia wystarcza mu smoczek, a za Chiny Ludowe nie wie jak go znaleźć w łóżeczku, a nawet jak go ma w ręce, to jakoś nie wpada na to, że do buzi może go włożyćno i stąd większość pobudek
![]()
może i Maksio wyczuje jak samodzielnie wsadzać smoka ;-) w końcu co rodzina, to rodzina

(wiecej nie pisze,chce zapomniec

)
,myslalam ze pawia puszcze.Na dzien nastepny kupilam mamie taki zestaw kosmetykow
.

Wczoraj zagadywalam Janusza o dzidzi...az mu sie trabka wsysla z przerazenia hehehe