Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie się marzy jeszcze przynajmniej z jedno, ale gdzie w naszych warunkach. Obiecałam sobie, że jeśli jeszcze w ciągu 2-3 lat wygram w totka, to jeszcze jedno dzidzi będzie na pewno. Potem już będę za stara.Nie ma co zazdrościć, trzeba działać ;-)Esia świetnie że tak to przyjmujesz i gratuluje bijącego serduszka, jejku az Ci zazdroszczę tego pieknego stanu jakim jest ciąża. Przepraszam że pytam ale zabezpieczaliście się z mężem czy po prostu "uważaliście"? Miałaś już @?
I to jest do Was wszystkich uwaga 
I okazuje się, bardzo skutecznie 

A może już wyczuł, że "teraz pora na kogoś innego"? 

Fajne dzieciaczki robicie, szkoda by było nie pójść w produkcję masową ;-)
Nie ma co zazdrościć, trzeba działać ;-)I to jest do Was wszystkich uwaga
Powiem szczerze, tak się zasugerowaliśmy problemami z pojawieniem się Piotrusia, że poszliśmy na żywiołI okazuje się, bardzo skutecznie
![]()

p.s. suwaczek wstawię jak wymyślę jak to zrobić nie znając daty ostatniej miesiączki ani terminu porodu ;-)

I tak wiadomo że się urodzi kiedy mu się zachce..
wstał 5:20 i heja do zabawy
nawet nie dał się namówić na spanie z nami
tak więc u mnie kawa za kawą ;-)
co to w szczecinie się porobiło
ach ten kwiecień pleciń 
suwaczek wstawię jak wymyślę jak to zrobić nie znając daty ostatniej miesiączki ani terminu porodu ;-)

buszuje,steka,gada ale ne zaplakala jeszcze ani razu wiec pozwalam jej sie zmeczyc(tak z 30 min)a potem ide zapodac smoka i zazwyczaj ten jeden raz starcza
Oczywiscie zdarza sie ze klade ja do lozka i za 5min jest cisza.Tak sie ciesze
odzyskalam wolnosc a mala tez jest szczesliwa i wyspana:-)