reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiu ja chyba coś przespałam:sorry2: o co chodzi z lekami i zimą?
:-D Oj Kachasku, Kachasku :-D Zima jest dość oczywista, bo na wtedy mam termin (no ok, na późną jesień ;-)), a leki to ten specyfik antymdłościowy z zagranicy (u nas niedostępny), który ratuje mi życie :-)
Ot i cała zagadka ;-)

Piotruś od pół h próbuje zasnąć :dry: I co prawie Mu się udaje, sąsiad-świr wwierca się w beton :angry: Mam ochotę zastrzelić dziada, tylko po pionach tak się niesie, że nie wiem którego :wściekła/y: Przecież nie będę chodziła od drzwi do drzwi z pytaniem "czy to Ty jesteś tym kut...m, który wierci w betonie od 2 dni???" :wściekła/y:

reklama
Esia - dobre! ;-)
Mozesz mi przeslac nazwe tego specyfiku, booo ...choc nie zafasolkowalam (dostalam @ wczoraj) , ale strasznie ciezko przeszlam ciaze z Suri - lezalam na kanapie przes 4 m-ce i wymiotowalam wnetrznosci:dry:... Wiec na drugiego smyka sie przygotuje - boo nie chce powtorki z rozrywki:blink: no i sobie zapisze i zaszuflatkuje - licze za jakies kilka lat mi sie przyda (mam nadzieje, ze nie wczesniej :-D) myslisz, ze jest 100% bezpieczny - ostatnio czytalam o efektach ubocznych takiego specyfiku z lat 70-tych...hmm..:sorry2:

a ja czekam na dostawe jedzenie i doczekac sie nie moge... slina mi cieknie po podlodze bo lodowka pusta.

Pogoda sliczna - my idziemy nad morze ;-)

aaa
pytanko - dziewczyny jak wyglada u was mycie zabkow ? Suri zrzera mi cala paste ze szczoteczki:szok: i nic nie kuma - wiec zastanawiam sie czy warto... teraz.

Esia :zawstydzona/y::-)
anni my myjemy szczoteczką z samą wodą

spytam tu: jak wygląda krew w kupce? czytałam gdzieś, że czasem wygląda jak drobne czarne niteczki, ale chciałabym się upewnic:sorry2:

anni lek nazywa się Nausefe - produkowany jest w Portugalii. Już wyjaśniam, czemu aż stamtąd ściągam ;-) Moja Przyjaciółka obecnie tam mieszka i przez ponad połowę ciąży potwornie cierpiała (mdłości i ostre wymioty) i tylko dzięki temu jakoś funkcjonowała. A wg ulotki lek jest skierowany głównie do ciężarnych, z resztą tam lekarze nie mają najmniejszych obiekcji z polecaniem go prawie wszystkim ciężarówkom. Jakoś nikt nie próbował wmawiać jej, że "dla dobra dziecka (?) powinna cierpieć" ani podobnych bzdur :dry: Oczywiście moja gin nie wie :dry: Nie ma ideałów :dry:

kachasku nie wiem :sorry2: Może efilo się odezwie - Zosia miała z tym kiedyś problem...
A co się dzieje?

Ja słyszałam, że niteczki się po zjedzeniu banana zdarzają, ale czy czarne to nie wiem :no:

ESIA obecnie mieszkam w domku szeregowym i akurat mój bezpośredni sąsiad po lewej wprowadza się (od listopada) i trwa wielki remont :angry: dodatkowo jego sąsiad po lewej (czyli mój dwa razy po lewej ;-)) też zapragnął się wprowadzić i robi generalny remont, taki od podstaw. No i wyobraź sobie, że jak nie jeden wierci, to drugi, w ostateczności dwoje na raz :angry: w ubiegłym tygodniu wiercili do 22:15 :angry::angry::angry: normalnie takich to tylko wałkiem do ciasta ;-)

KACHASKU ty mnie lepiej za słowa nie łapaj :-D

dostałam umowę !! w końcu :-D przynajmniej już nie podejrzewam, że moja praca to czysty wolontariat ;-)

(co to jest podpaska? :-D)
Pojęcia nie mam :-D Ale za to niedługo przypomnę sobie, co to są długie pieluchy bella :baffled:

Gingeros ja podziwiam bezczelność takich ludzi - zakładają, że w kwadrans radiowóz nie dojedzie, więc jeszcze sobie na szybko podwiercą :dry:
U nas dzisiaj jakiś cymbał ciął na balkonie kafelki. Do 22.00 :wściekła/y:

Młody stracił przytomność zaraz po odłożeniu do łóżeczka - nawet nie zdążył przekręcić się na bok :-D Pojęcia nie mam, co Go tak wykończyło, a szkoda, bo bym powtarzała :-D

reklama
Do góry