Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I my równieżZapłakał przy drugim uderzeniu w betonowa plyte ale na szczescie nie wystraszyl sie mocno I po raz kolejny dziekuje Bogu ze nic mu nie jest![]()

Jednak nici z wakacji u przyjaciółki - Małż nie dostał urlopu
Szlag mnie trafił, no ale nic się nie da z tym zrobić :-( Będziemy robić kilkudniowe wypady w Polskę...

Milej niedzieli kobitki...
Elamaluszku jak to czytasz to przepraszam i zadzwon jeszcze raz kochana bo u mnie kredytu niet
koszmar jakis!!!!Nie wyrabiam z nia...wezcie ja plissss
Wszedzie jej pelno,zapierdziela jak perszing i wie kiedy broic...jak mama pomywa
bo nie slysze wtedy,staram sie ja miec na oku ale ona naprawde jest cwaniutka i do tego szybka.Dzis otwarla szafke,wyciagnela sudokrem,otwarla go,pojadla,usmarowala siebie i obszar znajdujacy sie na wyciagniecie malych raczek(czytaj pol pokoju
)Ehhhhh...Takze lacze sie z Toba w bolu i reszta dziewczyn;-):-)
)

Cóż, pewnie nie ma tego złego - może wreszcie uda nam się skończyć z wykańczaniem mieszkania... Cała antresola została do zrobienia, a to i mega praca i kaska nielicha 
Teraz tam właśnie czuje się najlepiej, bryka, bawi się i łobuzuje ale za to robi to godzinami - a ja mam Go zlokalizowanego i poza zasięgiem destrukcji totalnej