Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-
Swoją drogą, gdzie nasza Monika???? Czemu się tak długo nie odzywa????
):
;-)

.

.Fasolinka jakos przez ta chorobe sie rozbestwila i nie bardzo moge cokolwiek w domu zrobic.Kurka wodna ani sprzatnac ani ugotowac ani nic.Jak tylko znikne z pola widzenia na 5 sekund to od razu ryczy.A niech to.Natew siku chodze z razem z nia.Pozatym leki dzialaja i ma sie juz troszke lepiej choc jeszcze pije tylko mleko.Mam nadzieje ze niedluo bede mogla powoli wprowadzac reszte.Na razie krzyczy wiec nie bede jej terroryzowac.No przynajmniej wiem czym to niejadkowanie jest spowodowane.Wlasnie usiluje napisac posta A ona zjada mi kamere od kompa.
Ale chociaz chwilka spokoju.

:-)
A ja już się tak doczekać nie mogę, że nawet przed chwilą mi się śniło (jak sobie drzemkę z Wojciem ucięłam), że spotkałam jakoś w trasie którąś z Was jadącą niestety nie nad morze tylko na Mazury

Którą ma dużą przyczepę kempingową? - tak było w śnie
;-) A mój M się ciagle dopytuje: to kto w końcu jedzie?-( i tu pada pierwszy nick którego sobie przypomni z BB- najczęściej mówi KOCHASEK 

)
Agik - ja przywoze (mam nadzieje)tequile z robalem (moja mama dostala zamowienie - jedzie na wakacje do Mexyku za kilka tygodni). Wiec, bedzie ciekawie ;-) 

No usmialam sie!

I jaka ciszaaa w domu.
gratulacje
jak znajdę chwilę to też poczytam stare posty, ale kiedy to będzie, jak nie mam nawet czasu na "nowe"
na szczęście:-)
Byłaś w Stargardzie? Wybieram się tam latem odwiedzić rodzinkę.
:-( mam nadzieję że to nie ciąża z powikłaniami