reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ulek-u nas podobnie.Amelka urzadza wedrowki ludow po calym lozeczku w nocy.Jak nie spie o pprzykryje ja kocykiem ale potem spi odkryta.I podobnie jak dziewczyny ubieram bodziaka i pajacyka.Czasem bodziaka i kaftanik.Jesli boisz sie o nozki to moze po prosu zalkadaj skarpetki.Ja tak robie gdy nie ubieram siposzkow

reklama
U NAS PODOBNIE JAK U AGIK-MAŁY SPI Z NAMI BO NIE MAMY INNEJ MOZLIWOSCI,MAMY POKUJ OD WSCHODU ALE WIECZORKIEM JEST ZIMNO.MIKOŁAJOWI UBIERAM BODY Z KROTKIM,I CIENIUTKI PAJECYK,I WKŁADAM GO W SPIWOREK,JAK KŁADZIEMY SIE SPAC PRZYKRYWAM GO DO POLOWY CIENIUTKA KOŁDERKA,KTORA ZRESZTA JEST PO JAKIMS CZASIE POD MIKOŁAJEM.JAK M WSTAJE W NOCY DO PRACY TO SIE BUDZE I STARAM SIE GO PRZYKRYC NIE BUDZAC GO.

DZIEWCZYNY TEGO JESZCZE NIE MIAŁAM-MŁODY DZIS BYŁ TAK PADNIETY,ZE JAK DAWAŁAM MU KASZKE Z OWOCAMI TO JADŁ Z ZAMKNIETYMI OCZAMI-ON SPAŁ JAK ZABITY:tak:

Jak tak czytam, w co ubieracie maluchy na noc, to dochodzę do wniosku, że my nieźle hartujemy naszego młodego:baffled:
Stasiek śpi już od jakiegoś czasu w piżamce (bluzeczka + spodenki), nóżki ma gołe. Przykryty (tylko w teorii:blink:) jest cienką kołderką.

Przesypia całe noce, więc nie będę chyba nic zmieniać:dry:

Dzagud, Madzia śpiąco-siedząca boska:-)

Agik Staś śpi od początku w swoim pokoiku i nie narzeka;-):-D

toska ja nie mam piżamki (tzn mam ale jeszcze za dużą), dlatego pajacyk:tak:
ale jak śpi w rampersie, to bez skarpetek:blink:

zapomniałam dodać, że w piżamce z brzucholem na wierzchu wygląda przeuroczo:-D

Gośka śliczna ta Twoja primabalerina:tak::-)

Jolka/Gingeros - wybaczcie, jezeli to nie za badzo wscipskie zapytam- jakim cudem mozna byc babcio ciocia ? tez zaleznosci rodzinnej nie pojmuje jakos :no::-D

:-D:-D:-D może wytłumaczę ci tak, że dziadek Antonka jest moim dalszym kuzynem :tak:;-) a żeby było weselej, to jestem młodsza od naszej Gingeros :-D no więc nie bardzo wiadomo jak na mnie mówić :-p

Ja Maksa kładę spać w pieluszce i pajacyku, przykrywam kołderką i mały raczej się nie rozkopuje:tak: Nie jestem zwolenniczką piżamek u takich małych dzieci, głównie ze względu na często odkryte nerki :dry:

MYSLICIE,ZE PRZEGRZEWAM MIKOŁAJA ? BO TAK WAS CZYTAM I GŁUPIEJE:zawstydzona/y:.A PIZAMKE MAMY ALE NIE ZAKŁADAM ZE WZGLEDU NA ODKRYWANIE A ZE SPIWORKA BEDZIEMY MUSIELI NIEDŁUGO ZREZYGNOWAC BO BEDZIE ZA MAŁY.MY DOROSLI BUDZIMY SIE W NOCY I PRZYKRYWAMY BO NAM ZIMNO A DZIECI SIE JESZCZE SAME NIE PRZYKRYJĄ :tak:

TO NIE JEST ZŁOSLIWE;-)

reklama
Czarek dziś stał się właścicielem szóstego zęba, po drodze do tego stanu zjadł kawałek świeczki i kwiaty z begonii, mam nadzieję że mi chłopak nie zejdzie od tych nowości w diecie :szok::-D

Szopka, witajcie witajcie. Podrzuć trochę tego mięcha, bo na pewno pychota.:-D
Dzagud zapraszam na degustację, coś do mięska też się znajdzie ;-)

Gusia jak masz obawy że Mikołaj może w nocy marznąć bo się odkrywa to proponuję dodatkowe body pod pajaca i skarpety. U nas w domu ciepło jakoś i ja się nie przejmuję jak Czarek się rozkopie, a śpi w dzień w bodziaku a w nocy w pajacu czasem okryty kocykiem. Przecież nie będziemy nad dzieckiem warty ustawiać do pilnowania czy się nie odkryło. ;-)

Gosia Livka słodka jak miód:tak::-)

Do góry