reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

WSZYSTKIM NASZYM CZERCOWIATKOM Z OKAZJI DNIA DZIECKA SPELNIENIA MARZEN TYCH MALUTKICH I DUZYCH.
:tak::-):-):-)

131.gif

reklama
Esia, my Magdzie też kupiliśmy coś takiego jak te kubki, tylko to są takie półkule (FP) - składasz z nich wieżę, ale też możesz robić z nich kulki. Kupiłam bo fajnie wyglądało, ale dziś z samego rana była premiera i są super - przyznam że sama się bawiłam w układanie.;-)Wiem że to od 6tego miesiąca, ale Magdzie i tak się podoba.
Piramidka kubeczki Fisher Price BCM! (373620693) - Aukcje internetowe Allegro

No i gapa ze mnie.

I od cioteczki Dzagud najlepsze życzenia dla wszystkich Czerwcówczątek - oby Wasze życie pełne było radości i szczęścia.

I maluch wszystkim naszym kochanym Szkrabikom z okazji tak wielkiego swieta
Zyczy wszystkiego co najlepsiejsze
Na calym świecie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkim kochanym naszym Dzieciaczkom wszytskiego najlepsiejszego!!!
Kotku gratuluje serdecznie!!!! i sama już sie doczekać nie mogę :))
Dzagud buziaczki dla całej czwórki jestescie debesciaki w czym się ciągle utwierdzam. Super że Madzia robi postępy, z taką mamuską jak ty szybciutko stanie na nóżki:)
elmaluszku super że szybko zareagowałaś, współczuje i zyczę żadnych więcej takich przygód :p
olla łącze się z Tobą w bólu, jak trenowałam wiecznie uszy i uszy, no na zmianę z zatokami... mam nadzieję że szybko przejdzie.
Monika gratuluję!!! i zycze dalszyh sukcesów :))

Odnośnie prezentów dla naszych dzieciaczków, kto jeszczenie ma polecam serdecznie "Szczeniaczka Uczniaczka" Eryk po prostu go uwielbia, tuli, gada do niego łazi z nim po całym domu i ciąga za ucho :)
Prezentów na dzień dziecka oprócz tego: arka noego, książeczka interkatywna, mata grajaca- ciuchcia, i kokpit kierowcy, dam znać późniejmo tym jak się sprawdzają.

Wczorajszy dzien spedziliśmy nad morzem, było cudnie, choć strasznie wietrznie ale parawany nas uratowały. Eryk zarzył wolnosci i piachu do woli, no bo co dziecko może sobie na plazy zrobić? ganiał jak szalony i strasznie był szcześiw, ja cóż tak się zjarałam że nie moge stanika założyć :p
Buzi wielkie dziewuszki szczgólnie wspaniałe zyczenbia dla brzusiów Esi i Kotka :)))

Wielkie buziaczki dla naszych Czerwcówiątek i ich Rodzeństwa! :-)

Sorga ja trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wykurowała kręgosłup i miała brzuszek! :-)
Już się nie mogę doczekać tych kilku dni nad morzem, które planujemy za 2 tyg...

Dzagud Piotruś też ma taką "wieżę" i faktycznie jest rewelacyjna! :tak: Dostał na imieniny miesiąc temu i wcale nie było to za późno - tak naprawdę dopiero zacznie się nią porządnie bawić :tak:
Zapomniałam napisać, że od nas Piotruś dostał bańki mydlane :-D Powiem szczerze, bardziej to był prezent dla mnie, ale Jemu też się podobało :-D Pół dnia wczoraj puszczałam na wietrze... :laugh2:

Z OKAZJI DNIA DZIECKA BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MALUCHÓW
(TYCH W BRZUSZKACH TEŻ:tak:)

:tak::tak::tak::tak::tak:ja tez sie dolanczam do zyczen tesciowej mojej corki(czy jakos tak):-p

....aaalllle kac:baffled:jeju dalam czadu wczoraj,nawet ucho nie bolalo:zawstydzona/y:nie sadzilam ze bede cierpiala dzisiaj bo wczoraj czulam sie jak skowronek:rofl2:

Buziole

reklama
Esiu gdzie jedziecie i kiedy, może podjedziemy na kawkę jeśli nie za daleko na jednodniowa wyprawę ?
Olla kace sa straszne z dziećmi... po prostu nie ma kiedy i jak spokojnie pokacować....

Do góry