Sorga
Dobra Ciocia Samo Zło
Dzagudku kochany nie płakaj, rozumiem twoje rozczarowanie... cóż szkoda że zawsze coś takiego wylezie, dlaczego nasi powinowaci dalsi i blizsie nie mogą byc normalni?! A czesto to oni zachowują się jak dzieci!!!
Esiu no faktycznie daleko trochę,wątpie, ale nie mówie nie
Anni kciukasy zaciśnięte i za biznes i żeby blender wymienili
A naszych facetów faktycznie lepiej nie kłamać,- przyznałas się?
kachasku powodzenia na sesji
)
Kotek jak samopoczucie, daje ci dzidzia popalić? Faktycznie może byc ci cięzko bez pomocy z karmieniem, wiesz no Eryk to przy cycu najchetniej spędzałby 24h na dobę... nie brałam tego pod uwagę , hmmm....
Esiu no faktycznie daleko trochę,wątpie, ale nie mówie nie
Anni kciukasy zaciśnięte i za biznes i żeby blender wymienili
kachasku powodzenia na sesji
Kotek jak samopoczucie, daje ci dzidzia popalić? Faktycznie może byc ci cięzko bez pomocy z karmieniem, wiesz no Eryk to przy cycu najchetniej spędzałby 24h na dobę... nie brałam tego pod uwagę , hmmm....
;-))
śpi już godzinę (tzn dopiero) więc może za 2 godz się do nich wybierzemy (nie licząc wizyty u lekarza, ale to myślę, że szybko pójdzie, tym bardziej, że nie musimy nigdzie jechać, bo przychodnia po drugiej str ulicy)
, zreszta jak każde inne Twoje opowieści, masz bardzo ciekawe życie
.
Nauczyla sie chyba w zlobku. Normalnie odkreca zakretke - marze i ja wklada spowrotem...(z pewnym trudem)
. Kiedy będziecie w tych Chałupach? My co roku jeździmy z mężem na jednodniową wycieczke na Hel, tylko niestety myślałam że do Polski jedziemy około 20 czerwca, ale chyba dopiero na poczatku lipca się uda. Ale jakby co chetnie bym sie spotkała
Cóż, w razie czego, niejedno dziecko wyżyło na butli i tragedii nie było ;-)
.Przyslali mi provisional driving licence i czas zaczac kurs nauki jazdy