Esia
Fanka BB :)
Dołączam się, bo to bardzo trafione życzenia (zwłaszcza nawias ;-))! :-)Naszej kochanej Madzi wszystkiego najlepszego niech nam żyje 100 lat (i tyle samo broi):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dołączam się, bo to bardzo trafione życzenia (zwłaszcza nawias ;-))! :-)Naszej kochanej Madzi wszystkiego najlepszego niech nam żyje 100 lat (i tyle samo broi):-)

Śmieliśmy się że to chyba znaczy, że Babcia będzie Święta a Magda bogata. Na inne przedmioty nie zwróciła zupełnie uwagi.A co do wyboru przedmiotów to Magda zrobiła rzecz zaskakującą: wybrała różaniec, ale wcale nie wzięła go do oglądania czy zabawy. Po prostu wzięła go do ręki i bez zastanowienia przekazała Babci, a sama złapała się za kasę. Babcia się śmiała że postąpiła jak w piosence "dać Babci paciory, wysłać na nieszpory".Śmieliśmy się że to chyba znaczy, że Babcia będzie Święta a Magda bogata. Na inne przedmioty nie zwróciła zupełnie uwagi.
Jak trochę odsapnę to wrzucę zdjęcia.

potem też rzucił się na kasę, a na pozostałe przedmioty raczył tylko spojrzeć, a ręki nawet nie wyciągnał 

. Ale masz rację, łagodnym barankiem to ona nie będzie. A biorąc pod uwagę jej obecne upodobania to już mogę szykować dom na schronisko, bo przypuszczam, że będzie mi wszystkie bezpańskie psy do domu sprowadzać. Jak widzi psa to szału dostaje, dziś na ulicy boksera pogłaskała.
Dobrze że widać było że to młode i łagodne szczenię, a my obok byliśmy, ale Weronika usunęła się na bezpieczną odległość, a ta jakby mogła to by go za uszy wytarmosiła (dobrze że nie za jajeczka, jak Suri
).DLA MAKSIA, ANTONKA I OSKARKA
![]()
![]()
![]()
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ ŻYJĄ NAM
Madziu życzę ci żebyś zawsze była taka słodka i urocza :-)

co nie zmienia faktu, że usilnie będę próbowała go wyswatać ;-) w końcu zawsze marzyłam o dużej rodzinie 
), która regularnie pzychodzi do Maksia, zobaczyć co u niego słychać